Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Allt om Resor i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator
På Rum 24 är der julafton varje dag.
På Rum 24 är der julafton varje dag.
På Rum 24 är der julafton varje dag.
På Rum 24 är der julafton varje dag. Foto: STELLAN STEPHENSON

Här är hotellrummet där det är julafton varje dag

Granen är på plats. Brasan sprakar. Glöggen är rykande varm. Hotell Haymarket by Scandic i Stockholm har slagit upp dörrarna till Rum 24 för alla som inte tycker att julen kan komma tidigt nog.

Från och med den 12 oktober fram till och med 24 december finns Rum 24 att boka på Haymarket by Scandic i Stockholm. Ett dubbelrum som är julpyntat från golv till tak för att ge besökarna den rätta känslan av julafton – redan nu. Rum 24 är ett samarbete mellan Blossa och Haymarket by Scandic, som vill profilera sig som Stockholms julhotell nummer ett. 

 – Julkänslan och längtan till årets bästa årstid börjar tidigare och tidigare för varje år som går, och därför är vi övertygade om att det finns många julälskare där ute som gärna skulle vilja uppleva känslan av julafton redan under en regnig tisdag i oktober eller november, säger Jessica Norgren, hotelldirektör på Haymarket by Scandic.

Tanken är att julrummet ska bli ett återkommande inslag på Haymarket by Scandic i Stockholm. Foto: STELLAN STEPHENSON

LÄS MER: Är detta världens dyraste julgran? 

Julfilmer, julmusik och glögg

Inspirationen kommer från den klassiska julfilmen ”Ensam hemma 2 – vilse i New York”, och förutom rummets julinramning kan besökaren njuta av klassiska julfilmer, lyssna på julmusik som spelas i högtalarna och dricka glögg som alltid står framdukad. 

– Julen ska vara njutning och avslappning, värme och mys. Men alltför många hinner inte ens sätta sig ner och njuta av den. December är för stressigt helt enkelt. Därför ser vi ett behov av en plats där det alltid är jul, så att man kan njuta av den när man vill, säger Caroline Grundström på Blossa. 

Rum 24 är öppet för bokning fram till och med 24 december. Förhoppningen är att Blossas julrum ska bli ett återkommande inslag på hotellet för den som vill få känslan av jul långt tidigare än julafton.

LÄS MER: De coolaste hotellrummen inspirerade av film och tv