SAS börjar flyga till Medelhavet i sommar igen.
SAS börjar flyga till Medelhavet i sommar igen. Foto: ESTATE OF STEPHEN LAURENCE STRATHDEE

Här är destinationerna dit SAS börjar flyga i juni

Nu återupptar SAS successivt trafiken på ett antal rutter under juni, vilket innebär att SAS ökar kapaciteten från 15 till 30 flygplan. Under senare hälften av månaden börjar man flyga till bland annat ett antal destinationer runt Medelhavet direkt från Stockholm.

Många av de nya rutterna som återupptas under andra halvan av juni kommer att flygas från Köpenhamn – det gäller länder som Tyskland, Belgien, Island, Färöarna, Litauen, Spanien, Frankrike, Grekland och Kroatien.

Palma, Nice och Aten bland destinationerna

Men i slutet av juni återupptar SAS även trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer: Palma i Spanien, Nice i Frankrike, samt Aten och Thessaloniki i Grekland. Inrikes återupptar SAS även rutter till Visby och Östersund.

I Norge lägger SAS till en rutt till Split i Kroatien och ökar något frekvenserna på inrikesrutterna, där SAS i juni trafikerar på alla destinationer.

LÄS MER: Kroatien öppnar upp – även svenskar är välkomna 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Dröm dig bort med Allt om Resor! Se erbjudande