Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa resor i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Playa de Amadores ligger och väntar på höstlovsfirande resenärer från Karlstad!
Playa de Amadores ligger och väntar på höstlovsfirande resenärer från Karlstad!
Playa de Amadores ligger och väntar på höstlovsfirande resenärer från Karlstad!
Playa de Amadores ligger och väntar på höstlovsfirande resenärer från Karlstad! Foto: SHUTTERSTOCK

Flyg till Gran Canaria från Karlstad Airport

Med start på höstlovet, den 1 november, drar Ving i gång chartertrafiken från Karlstad till den populära Gran Canaria.

– Nu när världen äntligen öppnat upp och de allra flesta är färdigvaccinerade är det inte längre något problem att resa utan faktiskt väldigt enkelt, säger Camilla Sperling, vd på Karlstad Airport.

Nu erbjuder Ving resor direkt till Gran Canaria från Karlstad Airport med start lagom till höstlovet. 

– Vi flyger dessutom med vårt eget flygbolag Sunclass Airlines som vi vet att många kunder uppskattar, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef på Ving.

Fördelaktiga avgångar

Ving trafikerar Gran Canaria varje måndag från Karlstad Airport under perioden 1 november 2021 till 11 april 2022. Tidtabellerna är fördelaktiga med utresa på morgonen (kl 08.45) och hemresa på eftermiddagen (kl 14.40 lokal tid). 

– Det är oerhört roligt att charterresorna från Karlstad kommer i gång igen. Nu när världen äntligen öppnat upp och de allra flesta är färdigvaccinerade är det inte längre något problem att resa utan faktiskt väldigt enkelt. Gran Canaria har alltid varit värmlänningarnas stora favorit, och kombinationen av stark reslust, en härlig destination och riktigt bra flygtider hoppas vi sätter fart på bokningarna så att de stora resebolagen fortsätter att lägga sina produktioner hos oss i Karlstad, säger Camilla Sperling, vd på Karlstad Airport.

Gran Canaria är Vings mest populära vinterdestination, och på ön finns ett brett utbud av hotell i alla prisklasser och en stor variation av resmål, från citypulsen i norr med Las Palmas till strandliv på södra sidan. 

LÄS MER: Upptäck det okända Gran Canaria