Megan Sullivan fick cancer, blev påkörd och föll 15 meter i samband med en klättring...
1 av 3: Megan Sullivan fick cancer, blev påkörd och föll 15 meter i samband med en klättring... Foto: Instagram/themegansullivan
Då tog hon sitt livs resebeslut.
2 av 3: Då tog hon sitt livs resebeslut. Foto: Instagram/themegansullivan
På tretton dagar besökte hon jordens alla sju underverk.
3 av 3: På tretton dagar besökte hon jordens alla sju underverk. Foto: Instagram/megthelegend

Megan fick cancer och blev påkörd – då tog hon sitt livs beslut

En och samma månad blev hon påkörd av en bil, fick besked att hon fått cancer och föll 15 meter i samband med en bergsklättring.

Då tog hon sitt livs resebeslut.

"Efter mitt livs värsta månad började jag omvärdera mitt sätt att leva", skriver kvinnan, Megan Sullivan, i ett inlägg på Bored Panda.

"Jag bestämde mig för att se alla världens sju undervek på bara 13 dagar och att leva mer i nuet". Och det gjorde hon. 

Megan besökte tolv länder och reste över 4 500 mil på mindre än två veckor i sällskap med sin pojkvän skriver travelandleisure.

Första stoppet blev Chichen Itza i Mexiko följt av  Machu Picchu i Peru, Kristusstatyn i Rio, Colosseum i Rom, Petra i Jordanien, Taj Mahal i Indien samt Kinesiska muren. 

Hon delade med sig av resan på egna webbsidan såväl som på Instagram och YouTube. Hon la ut häftiga bilder och filmsnuttar från resan och skrev personliga texter till samtliga. Kolla in några av hennes upplevelser här:

https://www.instagram.com/p/BSv5bdxBYD2/?taken-by=themegansullivanhttps://www.instagram.com/p/BUHY5dPBl9V/?taken-by=themegansullivanhttps://www.instagram.com/p/BMf27GvBmtG/?taken-by=megthelegendhttps://www.instagram.com/p/BMf24oFBYT1/?taken-by=megthelegendhttps://www.instagram.com/p/BMf215cBWPK/?taken-by=megthelegend

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Dröm dig bort med Allt om Resor! Se erbjudande