Glasbron som heter "Coiling Dragon Cliff Skywalk" är 100 meter lång.
1 av 3: Glasbron som heter "Coiling Dragon Cliff Skywalk" är 100 meter lång. Foto: Bulls
Här befinner du dig 1500 meter övan mark – och med en otrolig utsikt.
2 av 3: Här befinner du dig 1500 meter övan mark – och med en otrolig utsikt. Foto: Bulls
Vissa väljer att trycka sig mot berget och undviker glasbron medan andra plockar fram mobilerna och sätter sig på glaset.
3 av 3: Vissa väljer att trycka sig mot berget och undviker glasbron medan andra plockar fram mobilerna och sätter sig på glaset. Foto: Bulls

Kinas nya glasbro är inget för höjdrädda!

KINA. Det verkar som att det inte går att få nog av glasbroar. Nu öppnar den tredje glasbron i Tianmenbergen i Hananprovinsen. Utmana din rädsla på "Coiling Dragon Cliff Skywalk"

Alla är nog mer eller mindre höjdrädda när det handlar om väldigt höga höjder. Ren överlevnadsinstinkt kickar in och adrenalinet börjar flöda. Nu kan du utmana dig själv (eller dina nära och kära) genom att bege dig ut på Kinas senaste turistattraktion. Glasbron som heter "Coiling Dragon Cliff Skywalk" är 100 meter lång. Den befinner sig på cirka 1 500 meters höjd och botten på bron är i glas. Det betyder att du ser rakt ner under dina fötter när du står på den.

Missa inte: Vettskrämda turister kravlar över glasbron

Kinas tredje skywalk

Vissa väljer att trycka sig mot berget och undviker glasbron medan andra plockar fram mobilerna och sätter sig på glaset. Vissa gör helt enkelt allt för att få den perfekta selfien. Och om du vågar dig upp så är det troligt att du kommer få med dig fantastiska bilder hem. Utsikten är väldigt vacker. Du ser ut över Tongian Avenue och vägen som har 99 olika svängar och krökar. Något att skriva upp på din "att göra"-lista.

Källa: huffingtonpost.com

LÄS MER: 

Svindlande utsikt från världens högsta glasbro

Turisternas skräck: Glasbron i Kina sprack

Fakta om glasbron

Namn: Coiling Dragon Cliff Skywalk

Vart: Tianmen, Hunanprovinsen, Kina

Längd: 100 meter

Bredd: 1,6 meter

Höjd: cirka 1 500 meter

Utsikt: Tongtian Avenue och bland annat "bending road" med 99 olika svängar och krökar.