Unik deal: Gör barn på hotellet så får du bo gratis

1 av 3: Om du är ute efter billiga hotell ska du undvika dessa dyra misstag.

Den kanadensiska hotellkedjan Zed har två hotell, i Victoria och Kelowna.

Foto: Pressbild

2 av 3: Den kanadensiska hotellkedjan Zed har två hotell, i Victoria och Kelowna.

Gratis rullskridskor ingår på hotellet i Kelowna.

Foto: Pressbild

3 av 3: Gratis rullskridskor ingår på hotellet i Kelowna.

Ett hotell i Kanada vill uppmuntra par att göra en bebis på alla hjärtans dag. Om man lyckas vinner man en årlig gratis vistelse på hotellet de kommande 18 åren.

Andra har också läst

Letar du efter ett speciellt hotell till alla hjärtans dag? I så fall har Hotel Zed i den kanadensiska provinsen British Columbia ett annorlunda erbjudande, skriver CNN Travel.

Hotellet, som finns i två städer i British Columbia, har de senaste fem åren erbjudit en fyra timmars ”Nooner special” den 14 februari (en ”nooner” kan närmast översättas med en snabbis, eller mer ordagrant ”lunchsex”). Par kan checka in klockan 10 på morgonen och stanna till klockan 14 för 430 kronor. Förutom valfria aktiviteter i sovrummet kan man även hinna med en pingismatch, följd av ett romantiskt bad i badtunnan. 

ANNONS: Läs mer och boka Hotel Zed här [extern länk]

I år har man kryddat erbjudandet. Alla par som får tillökning i familjen nio månader efter vistelsen på hotellet, vinner en gratis vistelse på valfritt Hotel Zed under alla hjärtans dag varje år de närmaste 18 åren.

– Jag tror inte att vi kommer att övertyga någon som inte funderar på att skaffa barn att skaffa barn, säger hotellets vd Mandy Farmer. Men om ni menar allvar med att utöka familjen – varför inte försöka? Om ni lyckas vinner ni ju ett sätt att fira ert barns tillkomst under de kommande 18 åren.

LÄS MER: Hotellrum för en dollar – men det finns en hake 

Adoption och surrogat funkar också

Foto: Pressbild

Ett par av hotellets stamgäster uppskattade de små finesserna, som chokladcigaretter på nattduksbordet.

Hotel Zed är partner till HBTQ-organisationen Pride at Work, och erbjudandet är öppet för alla oavsett könsidentitet eller sexuell läggning. Det betyder att par som skaffar barn genom surrogatmödraskap eller adoption ändå kan ta del av erbjudandet. Men tyvärr, alla hundälskare: bebisar med päls gills inte.

– Kampanjen är tänkt att vara lekfull och uppmuntra ett lyckligt och hälsosamt sexliv, säger Mandy Farmer. Det överensstämmer också med Hotel Zeds varumärke, som handlar om att vara annorlunda.

Gästerna kan till exempel spela ABBA-skivor på vinylspelaren, skriva brev på en vintageskrivmaskin eller åka gammaldags rullskridskor gratis. Det finns till och med ett litet diskotek, komplett med dimmaskin, diskokula och karaokemaskin.

Foto: Pressbild

Ta en svängom på diskoteket.

Och att ett par kan återvända till Hotel Zed år efter år på alla hjärtans dag finns det faktiskt bevis på. Jenn Sutton och hennes man kommer att checka in på Hotel Zed den 14 februari för fjärde året i rad. Det har blivit en alla hjärtans dag-tradition sedan en vän gav dem ett presentkort för några år sedan.

– Det är en rolig atmosfär på hotellet, säger Jenn Sutton. De brukar lämna lite godiscigaretter på nattduksbordet, och förra året fanns det en kortlek med olika sexställningar för att vi skulle bli kreativa.

Paret kommer dock inte att försöka få ett barn till – de har redan två tonåringar.

– Vi får nöja oss med att heja på andra, säger Jenn Sutton med ett skratt.

LÄS MER: Hotellet för dig som inte kan få nog av champagne 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Dröm dig bort med Allt om Resor! Se erbjudande