Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

Svenskarnas 12 favoriter för all inclusive

Tui Family Life Atlantica Aegean Park.

Foto: Tui

2 av 12

2. Tui Family Life Atlantica Aegean Park: Kolymbia på Rhodos, Grekland

Arrangör: Tui
Antal stjärnor: 4+
Beskrivning: Beläget precis vid Kolymbiastranden, som är en fin och populär sandstrand. Har i flera år varit ett av Tui:s mest uppskattade familjehotell. Är en mama-favorit – hotellet är utvalt av tidningen mama för att det särskilt passar barnfamiljer. Här finns vattenpark, simskola, sportaktiviteter och träningspass från Les Mills – ett världsomspännande koncept för att träna i grupp. Hotellet har kundnöjdhet nio på en tiogradig skala. Runt området finns pooler för alla smaker, allt från lugnare pooler med simfokus, till aktivitetsfyllda pooler med rutschkanor. Dessutom finns en babypool med soltak. Här finns också lekplats vid stranden och utegym. Hotellrummen är fördelade runt tre olika delar av hotellområdet: vid havet, vid en promenadväg, och vid poolen. I alla delar kan man boka swim-up-rum.
Plus i kanten: Vattenparken. Här finns allt från snabba rutschkanor till minivattenlandet Jungle Friends för yngre barn.
Bra att veta: I all inclusive ingår särskild barnbuffé. Flera olika all inclusive-restauranger att välja mellan.
Restips från en gäst: "Att få hämta sin frukost och sätta sig i den övre matsalen och äta i solen i lugn och ro – det är balsam för själen."
tui.se/resa/grekland/rhodos/kolymbia/tui-family-life-aegean-park-by-atlantica/
2 av 12