Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

Svenskarnas 12 favoriter för all inclusive

HOTELL. Njut av mat och dryck – utan att tänka på kostnaden.

All inclusive är precis vad det låter – allt är inkluderat i resan. Här är sommarens tolv all inclusive-hotell hos Ving, Tui, Apollo och Airtours som svenskarna gillar allra bäst.

Grekland, Cypern, Turkiet och Abu Dhabi finns alla med på listan.

 

Vill du läsa om vinterns mest populära all inclusive-hotell? Klicka här!

Acanthus & Cennet Barut Collection.

Foto: Ving

1 av 12

1. Acanthus & Cennet Barut Collection: Side, Turkiet

Arrangör: Ving
Antal stjärnor: 5
Beskrivning: Beläget vid stranden och strandpromenaden väster om Side. Det är en långgrund, flera mil lång, sandstrand. På hotellet finns en bufférestaurang och tre à la carte-restauranger med olika inriktningar – italienskt, internationellt samt fisk och skaldjur. Hotellets värdar arrangerar en rad aktiviteter dagtid, samt underhållning och shower kvällstid. Stort poolområde, här finns dessutom ett spa med inomhuspool, bastu, hamam och gym.
Plus i kanten: Vings gäster har utnämnt Acanthus & Cennet Barut Collection till ett av de tio bästa hotellen under sommarsäsongen 2018. Har betyget 4,92 av 5.
Bra att veta: Hotellet har ett eget kreditkortsystem. Vid incheckningen får gästen ett kort som används som betalningsmedel på hotellområdet under hela semestern. Vid utcheckningen betalar man sin nota med kort eller kontanter.
Restips från en gäst: "Jag är glutenallergiker och har haft jätteproblem att hitta bra hotell med förståelse för allergi. Det här hotellet har tagit ett steg längre och skriver ut vilka allergener som finns i alla maträtter, vilket underlättar enormt för mig som gäst."
ving.se/turkiet/side/acanthus-cennet-barut-collection
1 av 12