Solglasögon och svarta kostymer är självklart ett måste.
Bo i specialutrustat agentrum i ”Men in Blacks” högkvarter.
1 AV 3
För två nätter landar prislappen på över 1, 80 miljoner kronor.
2 AV 3
Solglasögon och svarta kostymer är självklart ett måste.
Foto: BOOKING.COM
3 AV 3
Bo i specialutrustat agentrum i ”Men in Blacks” högkvarter.
Foto: BOOKING.COM

Nu kan du bo som en agent i ”Men in Black”

Inför premiären av nya ”Men in Black”-filmen har bokningssajten Booking.com tillsammans med filmbolaget Sony Pictures återskapat filmens högkvarter i London där besökare har chans att checka in för en utomjordisk vistelse i sommar.

Allt i boendet är inspirerat av den futuristiska världen i ”Men in Black”, från agenternas inpasseringskontroll till högkvarterets stora sal och agenternas sovrum. Och i sann ”Men in Black”-anda kommer ingången till högkvarteret att vara nästintill omöjlig att upptäcka från gatan och kan bara forceras med en diskret identifieringsenhet.

”Men in Black”-kostymer och solglasögon

Alla gäster kommer givetvis att få agenternas standardutrustning: svarta kostymer och solglasögon, plus chansen att utforska ett urval av den rekvisita som användes för att interagera med utomjordingar i filmen. Efter att ha fått utrustningen kommer de nyblivna agenterna in i en vit hall med spegelväggar där de kommer att få vidare instruktioner om deras roll som agent, upplevelsen och boendet. Till slut kommer de att släppas in i det imponerande högkvarteret.

Precis som i de nya agenternas, Agent H och Agent M, fotspår kommer gäster att få möjlighet att försvara sig själva och universum mot ett antal utomjordiska hot som kan dyka upp på Londons gator under vistelsen.

Bara två gäster per natt

Är du intresserad gäller det att passa på: endast två gäster per natt kan boka denna unika vistelse. Bokningen till ”Men in Black HQ” öppnar 21 maj klockan 12.00 svensk tid, för en vistelse med incheckning 30 maj. Den 23 maj klockan 12.00 svensk tid går det att boka en vistelse med incheckning 31 maj. Priset per natt är 99 pund, cirka 1 200 svenska kronor. Bokningen görs här

Den nya filmen ”Men in Black: International” är den fjärde i serien och har premiär 14 juni. Huvudrollerna spelas av Tessa Thompson och Chris Hemsworth. Även Liam Neeson, Emma Thompson och svenska Rebecca Ferguson har roller i filmen.

På hotellet finns en kopia av högkvarteret i ”Men in Black”-filmerna. Foto: BOOKING.COM