Grand Hotel i Stockholm.
1 av 2: Grand Hotel i Stockholm. Foto: Ann Jonasson
Sedan i torsdags har de enstjärniga recensionerna av hotellet ökat kraftigt på hotellets Facebooksida.
2 av 2: Sedan i torsdags har de enstjärniga recensionerna av hotellet ökat kraftigt på hotellets Facebooksida. Foto: Roger Vikström

Nätkampanj mot Grand Hotel

HOTELL. Sedan det blev känt att Sverigedemokraterna hyrt Grand Hotel i Stockholm för att arrangera en prisgala den 4 november har en nätkampanj startas mot hotellet.

Grand Hotels Facebooksida har fyllts med enstjärniga recensioner med tillhörande uppmaningar:

"Ge Grand Hotel en stjärna och gärna även en motivering, samt en uppmaning till eventuella framtida gäster om att ta avstånd från ett hotell som sätter egen profit framför att fördöma och ta avstånd från rasistiska, fascistiska och nynazistiska organisationer", skriver en användare.

Budskapet verkar ha hörsammats då de enstjärniga recensionerna ökade kraftigt i antal under torsdagen och fortsätter att öka under fredagen.

Grand Hotel om dåligt betyg

Grand Hotels marknadschef Filip Odelius säger att han är medveten om recensionerna, men att det inte är något han har diskuterat med sina kolleger då händelseutvecklingen har skett under torsdagskvällen:

– Det är självklart tråkigt att få ett dåligt betyg, men det är ett öppet forum där man får tycka fritt.

 

LÄS MER:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Dröm dig bort med Allt om Resor! Se erbjudande