Hotellet "Conrad Maldives Rangali Island" ligger på paradisön Maldiverna.
1 av 2: Hotellet "Conrad Maldives Rangali Island" ligger på paradisön Maldiverna.
Och bistår sina hotellgäster med en relativt unik service: de dokumenterar din vistelse på Instagram, genom att ge dig en egen Instagram-butler.
2 av 2: Och bistår sina hotellgäster med en relativt unik service: de dokumenterar din vistelse på Instagram, genom att ge dig en egen Instagram-butler. Foto: Fotolia

Hotellets unika service – ger dig Instagram-butler

Är du missnöjd med dina semesterbilder på Instagram? 

Blir de inte så avundsvärda som du önskar? 

Nu finns det ett hotell på Maldiverna som hjälper dig till de perfekta semesterbilderna — med hjälp av en butler.

Förr i tiden fick man plåga sina vänner med semesterbilder på diaprojektor. I dag gör vi det i realtid med Instagram.

Men även om alla nu har möjlighet att ta bilder, så är det inte alla som vet hur man fotograferar. Och vad är väl mer förslösat än en semester som inte gjort instagramvännerna tillräckligt avundsjuka?

Därför satsar nu hotellet Conrad Maldives Rangali Island en unik service, garanterad att få dig att ta de perfekta semesterbilderna för ditt sociala medier-flöde, skriver The Telegraph.

https://www.facebook.com/ConradMaldivesRangaliIsland/photos/a.440343421768.227163.174419676768/10155061098721769/?type=3&theater

LÄS MER: Wisslaren – Sveriges största Instagram

Hotells butler hjälper dig med Instagram-bilder

Resorten tillhandahåller en hel stab av bildmedvetna sociala medier-experter som tar dig med på rundturer runt ön. De tar dig inte bara till de mest fotovänliga platserna utan tipsar också när på dygnet du har bäst chans att väcka avund och visa vilken underbar semester du har.

https://www.facebook.com/ConradMaldivesRangaliIsland/photos/a.440343421768.227163.174419676768/10155044990061769/?type=3&theater

 

LÄS MER: Romantiska resebilder som gått helt åt skogen 

Dokumenterar din träning på ön

Men servicen inskränker sig inte bara till den fotovänliga rundturen, som för övrigt döpts till #Instatrail. Om du deltar i yogaklasserna, så hjälper instruktörerna dig att fånga de mest instagramvänliga poserna för ditt flöde. Och givetvis är det samma sak om du deltar i någon av resortens matlagningskurser i maldivsk mat.

Så nu vet du vart du ska checka in om du vill ta ditt instagramsemestrande till en ny nivå. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Dröm dig bort med Allt om Resor! Se erbjudande