1 av 2: För två nätter landar prislappen på över 1, 80 miljoner kronor.
Den här jättelika (konstgjorda) potatisen blev till när Idaho Potato Commission fyllde 75 år. Nu är den omgjord till ett hotellrum.
2 av 2: Den här jättelika (konstgjorda) potatisen blev till när Idaho Potato Commission fyllde 75 år. Nu är den omgjord till ett hotellrum. Foto: Airbnb

Här kan du övernatta i en jättestor potatis

Man ska inte döma grisen efter säcken. Det stämmer när det kommer till det här unika övernattningsalternativet via airbnb. En jättepotatis i Idaho, USA.

Exteriören kan vi lämna därhän, men vänta bara tills du kommer in!

I den amerikanska delstaten Idaho finns kanske ett av världens knasigaste övernattningsalternativ – en jättestor potatis. Potatisen är alltså omgjord till ett hotellrum.

Den sex ton tunga och 29 meter långa potatisen är så klart inte en riktig potatis. Potatisen är gjord av stål, gips och betong. Det var till Idaho Potato Commissions 75-årsdag som den blev till, skriver Cosmopolitan

Hyra på Airbnb

De senaste sju åren har potatisen åkt på turné genom hela USA. Nu när den äntligen har stannat på ett och samma ställe i Idaho gjorde Kristie Wolfe om det till ett litet hotell. För den som är sugen på en natt i potatisen går det att boka boendet genom uthyrningssajten Airbnb.

https://www.instagram.com/p/BwBRWB7gSqa/?utm_source=ig_web_copy_link

LÄS MER: Världens dyraste hotellsvit – en jättestor lekstuga 

2 000 kronor per natt

Trots att det ser ut som en riktig potatis på utsidan så är det något helt annat på insidan. Inne i potatisen möts du av ett ljust rum med trägolv, rosa fåtöljer, gröna växter och en stor dubbelsäng. Det finns till och med en liten eldstad, toalett och handfat där inne. 

Prislappen för en natt i potatisen ligger på närmare 2 000 svenska kronor.

https://www.instagram.com/p/BwndznEgbFS/?utm_source=ig_web_copy_linkhttps://www.instagram.com/p/Bv2-gt_gQDx/?utm_source=ig_web_copy_link

LÄS MER: Hotellet där allt handlar om tequila 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Dröm dig bort med Allt om Resor! Se erbjudande