ANNONS
X
EXPRESSEN.SE

7 sjukaste sakerna som har hittats på hotellrum

Hur mycket hinner en hotellgäst ställa till med på rummet? En hel del, enligt städpersonalen.

Hur mycket hinner en hotellgäst ställa till med på rummet? En hel del, enligt städpersonalen.

1/3

Foto: FOTOLIA

En gäst sägs ha lämnat mängder med hudflagor i badkaret – som var mycket svåra att få bort.

En gäst sägs ha lämnat mängder med hudflagor i badkaret – som var mycket svåra att få bort.

2/3

Foto: SHUTTERSTOCK

Att städa upp en månads stank och tobak var en annan hotellstädares värsta upplevelse.

Att städa upp en månads stank och tobak var en annan hotellstädares värsta upplevelse.

3/3

Foto: FOTOLIA

7 sjukaste sakerna som har hittats på hotellrum

Att checka ut från ett hotellrum är inget märkvärdigt för oss gäster.

Men det är dagens stora orosmoment för hotellstädare.

Vad för knas kan han hänt på ett rum det gångna dygnet?

Här är sju oförglömliga upptäckter på just lämnade rum, enligt luttrad städpersonalen.

Berättelserna har Indy100 hittat på reddit.

1. Ingenting

"En morgon gick vi in i ett rum och där fanns ingenting. Allt var borta – möbler, tavlor, tv, hårtork, vattenkokare... allt.  Filmen från säkerhetskameran visade att en lastbil kört upp på hotellets baksida och alla prylar i rummet hade slängts ned till den från andra våningen. Larvigast av allt var att kvinnan som bott i rummet använt ett kreditkort i sitt riktiga namn. Hon blev förstås upphittad och gripen av polis."

2. Ett badkar fullt med hud

"En äldre herre hade bott i rummet och helt klart använt badkaret för det var fullt av hans läderartade hudflagor. Han tycks ha gjort sig av med 90 procent av sin hud och den hade klistrat sig fast på badkaret innerväggar och botten. Det var enorm svårt och tidskrävande att skura bort." 

LÄS MER: Därför ska du aldrig bada på hotell 

3. En månads stank

"En kille bodde i ett rum i en månad men släppte aldrig in oss. Och när han stack – viken skräckis. Det stank så fruktansvärt. Han bad aldrig om nya lakan och han tuggade tobak som han hade spottat överallt. Han gav oss aldrig begagnade handukar i retur så nu låg här ett helt berg av smutsiga handdukar som luktade vidrigt. Det var mögel över hela badrummet och skrivbordsstolen var söndersutten."

4. Helnäck gäst

"En gång ville en kvinna så gärna få sitt rum städat att hon släppte in mig medan hon var naken. Olyckligt nog hade hotellets rena handdukar just tagit slut så jag hade ingen att räcka henne, vilket hon inte tycktes ha något emot."

LÄS MER: 10 vanliga misstag när du bokar hotell 

5. Skitigt i rum

"En familj vars hus brunnit ned hade bott på hotellet ungefär en månad. Det var en man och en kvinna och deras typ 20-åriga son. De var väldigt otrevliga mot personalen. En dag åkte de för att hälsa på vänner och vi bestämde oss för en rejäl städning av deras rum eftersom de inte verkade särskilt renliga. Det stank otroligt. När vi öppnade mikron låg det bajs där. När vi slutat kräkas upptäckte vi att det såg likadant ut i kylen. Vi har aldrig lämnat ett rum så snabbt. Chefen sparkade ut dem samma dag och krävde dem på ett ton pengar."

6. Sexleksaker

"Det var i samband med en mässa och de som hyrde rummet hade använt det som en tillfällighetsbutik för sexleksaker. Men när de flyttade ut lämnade de hela sitt lager kvar. Använt eller oanvänt? Jag vet inte..."

7. Naglar

"Det låg hundratals på golvet, många fler än från en person eller ett par. Det såg ut som någon helt ut en hel kassa med naglar i badrummet. Och de två gästerna i rummet hade bara bott där över veckoslutet."

ELISABETH MONTGOMERY

Relaterat