1 av 4: TV: Hitta till favoriterna med denna vackra film
2 av 4 Foto: Gran Canaria Tourist board
Maspalomas sanddyner.
3 av 4: Maspalomas sanddyner. Foto: SHUTTERSTOCK
4 av 4 Foto: SHUTTERSTOCK

4 spännande hotellnyheter på Gran Canaria

Gran Canarias sydkust fortsätter att vara ett populärt resmål bland svenskarna. Här årets hotellnyheter för svenska gäster.

Gran Canaria är och förbli ett populärt resmål för de som söker sol och värme inte allt för många flygtimmar bort från Norden. Sydkustens välkända badorter som Puerto Rico, Maspalomas och San Agustín är välbesökta, och under de senaste åren har city-hotell samt olika temaboenden börjat efterfrågas i högre utsträckning. 

LÄS MER: Upptäck Gran Canaria – 15 härliga tips på resan 

Här är fyra hotellnyheter på Gran Canaria

1. Santa Catalina Royal Hideaway Hotel 5*GL 

Mitt i Doramas-parken i Las Palmas ligger detta nyrenoverade hotell från 1890 i kolonialstil. Santa Catalina är en del av stadens kulturarv och här har många celebriteter övernattat. Hotellet har subtropiska trädgårdar, vackra sällskapsrum, spa, restauranger och och en uppvärmd inomhuspool. 

ANNONS: Boka Santa Catalina Royal Hideway här [extern länk]

Santa Catalina Royal Hideaway Hotel 5*GL Foto: Gran Canaria Tourist board

2. Arguineguín Park by Servatur

Ett helt nytt hotell som skapats med fokus på nordiska gäster och deras behov. Speciellt för hotellet, som precis som namnet antyder ligger i Arguineguin, är de moderna och flexibla lägenheterna. Här finns boenden med upp till tre sovrum för den stora familjen – och en specialdesignad lägenhet för kompisgänget där allt som allt sju vuxna och två barn kan bo tillsammans.

ANNONS: Läs mer och boka Arguineguín Park by Servatur här [extern länk]

Park by Servatur i Arguineguín. Foto: Gran Canaria Tourist board

3. Club Maspalomas Suites & Spa

Ett nyrenoverat lägenhetshotell som kombinerar traditionell arkitektur med modern komfort. Alla rum har egna små trädgårdar och hotellets fokus ligger på hälsa och välbefinnande. Det finns ett spaområde, ett välutrustat gym och en pool med simbanor. Hotellrestaurangen som drivs av toppkockar och det finns en välsorterad vinkällare. Endast för vuxna.

ANNONS: Boka Club Maspalomas Suites & Spa här [extern länk]

4. Canteras Suites Apartments

10 meter från stranden Las Canteras i Las Palmas finns detta nybyggda och familjeägda lägenhetshotell med ljusa lägenheter. Hotellet är ett self-servicehotell utan bemannad reception eller servering, utan är mer tänkt för de gäster som trivs med att sköta sig själva. Förutom att man bokstavligen kliver direkt ut på strandpromenaden är det nära till allt: marknaden, shoppingdistrikt och restauranger.

ANNONS: Boka Canteras Suites Apartemens här [extern länk]

Canteras Suites Apartments Foto: Gran Canaria Tourist board

LÄS MER: Guide: Experternas 8 favoritbad på Gran Canaria 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Dröm dig bort med Allt om Resor! Se erbjudande