Nyrups Naturhotell är helt fritt från elektricitet.
1 av 3: Nyrups Naturhotell är helt fritt från elektricitet. Foto: Nyrups Naturhotell
Hyddorna är handgjorda i Mongoliet.
2 av 3: Hyddorna är handgjorda i Mongoliet. Foto: Nyrups Naturhotell
Cecilia Osteria driver det ­nyöppnade vandrarhemmet tillsammans med Camilla Jönsson.
3 av 3: Cecilia Osteria driver det ­nyöppnade vandrarhemmet tillsammans med Camilla Jönsson. Foto: Nyrups Naturhotell

Här bor du helt utan el mitt ute i djupa skogen

Checkar du in i handtillverkade nomadtält uppförda i en vacker skånsk bokskog vaknar du till skogens sus, fågelkvitter och älg som närmsta granne. Dessutom får du en fantastisk stjärnhimmel på köpet eftersom Nyrups Naturhotell är helt fritt från elektricitet.

Hyddorna, som är handgjorda i Mongoliet, har enkelt trägolv, isolering av tovad ull och ordentliga sängar, två- eller tre-bädds. Där finns också fotogenkamin, tvättfat och vatten. Maten lagas gemensamt över öppen eld utomhus och äts på en väderskyddad sittplats.

"En plats där man kan stanna upp"

– Vi ville skapa något annorlunda, en plats där man kan stanna upp och vänta in sin själ. Återhämtning handlar inte om att göra ingenting utan om att göra det som ger oss energi och glädje. Då får kropp och själ vila - och naturen är den bästa platsen för en effektiv ­återhämtning, säger Camilla Jönsson som tillsammans med Cecilia Osteria driver det ­nyöppnade vandrarhemmet.

 

www.naturhotell.se

www.svenskaturistforeningen.se

 

LÄS OCKSÅ:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Dröm dig bort med Allt om Resor! Se erbjudande