Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa resor i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
The Migaloo Private Submersible Yacht kan både glida fram på utan och under den.The Migaloo Private Submersible Yacht kan både glida fram på utan och under den.The Migaloo Private Submersible Yacht kan både glida fram på utan och under den.
Det blir en helt ny upplevelse för båtägareDet blir en helt ny upplevelse för båtägareDet blir en helt ny upplevelse för båtägare
Detaljerna för yachten är många.Detaljerna för yachten är många.Detaljerna för yachten är många.
Det här är verkligen inte en båt för alla. Men den har allt.Det här är verkligen inte en båt för alla. Men den har allt.Det här är verkligen inte en båt för alla. Men den har allt.
1 AV 4
The Migaloo Private Submersible Yacht kan både glida fram på utan och under den.
Foto: Youtube
2 AV 4
Det blir en helt ny upplevelse för båtägare
Foto: Youtube
3 AV 4
Detaljerna för yachten är många.
Foto: Youtube
4 AV 4
Det här är verkligen inte en båt för alla. Men den har allt.
Foto: Youtube

Galna lyxyachten som kan förvandlas till ubåt

Kolla in världens häftigaste privatbåt.

Här är lyxyachten som kan förvandla sig själv till en ubåt.

Vidundret är döpt till The Migaloo Private Submersible Yacht och den lever upp till namnet. "Submersible" är engelska för "dränkbar" och det är just vad denna lyxyacht kan förvandlas till.

När ägaren känner för det är det bara att försegla fartygsdäcken och med mekanikens hjälp förvandla hela härligheten till en ubåt. Båten är byggd enligt amerikanska marinens säkerhetsföreskrifter och är garanterat vattentät och preparerad för att klara av oväntade vattenläckage.

Har pool och bio

Känner ägaren för att åka helikopter i stället är det bara att stiga upp till ytan och använda båtens egen helikopterplatta. Lyxåket har förstås även egna swimmingpooler och biosalonger.  Plus vinkällare, bibliotek, vackra terrasser och diverse hissar.

Båten har skapats av den österrikiska design- och ingenjörsfirman Migaloo. Företagets chef Christian Gumpold säger så här om den nya lyxbåten:

– Det vi försökt skapa är ett utrymme där exteriör och interiör samspelar harmoniskt. Med rum som öppnas mot oceanen för utomhusmiddagar och stora fönster för att titta på det marina livet i undervattensläge gör Migaloo precis det.  Vad båten kostar är inte känt.

https://www.youtube.com/watch?v=7F3TgmRn1HI

Källa: cntraveler.com

 

LÄS OCKSÅ: Nya värstingbåten – en Bondskurks våta dröm 

LÄS OCKSÅ: Liten som en jolle – lyxig som en yacht