ANNONS
X
EXPRESSEN.SE

Världens mest oromantiske man gifte sig – på ett flyg

Publicerad 25 feb 2016 10.29
Allt om resor>Flyg
<span>Benjamin Lee och Janessa Li vann en flygresa till Australien när Benjamin knep titeln som Singapores mest oromantiske man.<br></span>

Benjamin Lee och Janessa Li vann en flygresa till Australien när Benjamin knep titeln som Singapores mest oromantiske man.

1/6

Foto: Youtube

<span>Men vad Vanessa inte visste var att det även ingick ett bröllop – ombord på planet.</span>

Men vad Vanessa inte visste var att det även ingick ett bröllop – ombord på planet.

2/6

Foto: Youtube

Bröllopslöftena ropades ut i högtalarsystemet.

Bröllopslöftena ropades ut i högtalarsystemet.

3/6

Foto: Youtube

Och på 12 000 meters höjd vigdes paret.

Och på 12 000 meters höjd vigdes paret.

4/6

Foto: Youtube

Se en film från flygresan under artikeln.

Se en film från flygresan under artikeln.

5/6

Foto: Youtube

<span>Resan till Australien blev en smekmånad. Foto: <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/flyscoot/photos_stream">Facebook</a><br></span>

Resan till Australien blev en smekmånad. Foto: Facebook

6/6

Det var kärlek i luften – bokstavligt talat – när Benjamin Lee och Janessa Li gifte sig.

Det skedde nämligen ombord på ett flygplan på väg till Australien. Och bruden var helt ovetande om vad som skulle hända.

Janessa Li hade ingen aning om vad som skulle hända när hon nominerade sin fästman Benjamin Lee till en tävling om vem som var Singapores mest oromantiske man.

– Jag har aldrig varit mycket för romantik, berättar Benjamin. Min perfekta träff är att stanna hemma, beställa pizza och se en film. Jag har aldrig tyckt att det var ett problem förrän jag råkade höra min fästmö kalla mig för världens mest oromantiske man.

När Benjamin “vann” tävlingen om den mest oromantiske mannen blev Janessa överlycklig eftersom priset var en resa till Australien med lågprisbolaget Scoot. Vad hon inte visste var att det ingick ett bröllop i priset.

Men det fick Benjamin veta. Och strax innan paret skulle checka in, friade Bejamin inför parets föräldrar och vänner som kommit för att vinka av dem. Som tur var tackade Janessa ja, annars hade nog resan blivit jobbig.

Bröllop ombord på flygplan

För om hon sagt nej hade bröllopskläderna, tårtan, blommorna och ringen som han sett till kommit ombord på flygplanet, aldrig kommit till användning.

Väl ombord fick paret göra sig i ordning längst bak i planet, för att sedan marschera mittgången fram under de övriga passagerarnas jubel. Efter dem kom kabinbesättningen som brudnäbbar.

Längst fram genomfördes ceremonin på 12 000 meters höjd och när det nu gifta paret landade i Perth, Australien, så kunde de påbörja sin smekmånad.

Benjamin Lee är helt enkelt inte Singapores mest oromantiska man längre.

Källa: Daily Mail

 

LÄS MER:

 

Av: Krister Berntsson

Annons

ELISABETH MONTGOMERY