Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Allt om resor>Flyg

Publicerad 4 jun 2019 17:00

Så ska SAS göra sina resenärer till vegetarianer

”Dill- och pepparrotsgraverad Hällestadssvamp med kålrotsallad” är en av SAS nya vegetariska rätter.

”Dill- och pepparrotsgraverad Hällestadssvamp med kålrotsallad” är en av SAS nya vegetariska rätter.

1/3

Foto: SAS

Den andra av SAS två nya vegetariska rätter: ”blomkål grillad i camelinaolja med sallad av Gotlandslins”.

Den andra av SAS två nya vegetariska rätter: ”blomkål grillad i camelinaolja med sallad av Gotlandslins”.

2/3

Foto: SAS

De vegetariska rätterna ingår i SAS pappkubsatsning  New Nordic.

De vegetariska rätterna ingår i SAS pappkubsatsning New Nordic.

3/3

Foto: SAS

Nu tvingas SAS affärsresenärer bli vegetarianer – i alla fall på vissa flygningar.

Flygbolaget moderniserar sin meny med två vegetariska rätter baserade på svamp respektive blomkål.

På vissa flygningar i Europa blir det enda tillgängliga huvudrätter i Plusklassen.