Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa resor i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Shutterstock

Så har du sex på flyget – utan att bli upptäckt

Sex på 10 000 meters höjd — antingen tycker man det är fånigt eller också det mest upphetsande man kan tänka sig. Om ni absolut ska skaffa er ett 10 000-metersmedlemskap, så har vi samlat ihop tipsen som tar er dit utan att bli upptäckt.

För över hundra år sedan, säger legenden, så skapade flygpionjären och autopilotuppfinnaren Lawrence Burst Sperry “The Mile High Club” när han i november 1916, höll en flyglektion för en kvinna vid namn Cynthia Polk. Medan paret höll på som bäst, lyckades de dock koppla ur autopiloten och planet kraschade i Great South Bay utanför Long Island, New York. Det båda räddades av några andjägare, oskadda men nakna.

10 000-metersklubben grundad

Sperry hävdade hela tiden att det var kraschen som slitit av dem kläderna, men alla förstod vad de hållit på med. Det var så det vi på svenska kallar 10 000 meters-klubben grundades.

Att ha sex i ett flygplan har sedan dess varit drömmen för många och även om det inte går att veta hur många som egentligen är medlemmar, så kan flygpersonal vittna om att det förmodligen är fler än du tror.

Om ni nu aspirerar på att följa Perrys och Polks exempel så är naturligtvis A och O att inte bli upptäckt. Allt om Resor har samlat sju tips på hur du och din partner skaffar medlemskap utan att bli påkomna.

 1. Förberedelse

Visst kan det vara kul att vara spontan när det kommer till sex, men spontanitet har ingen plats i 10 000 meters-klubben. Bristande förberedelse är ett tvärsäkert sätt att bli påkommen och utskälld och få sitta med skammens rodnad på kinderna tills ni kommit ut från flygplatsen. Förbered med löst sittande kläder och packa en filt i handbagaget – det är inte säkert att du får någon på planet.

2. Välj rätt sträcka

Det är ingen idé att försöka på sträckan Malmö-Göteborg. Det blir bara nervöst och stressigt och dessutom är toaletterna på de där planen knappt stora nog för en person. Långflygningar till Amerika, Asien eller södra Afrika är mer lämpade. Det ni är ute efter är det där tillfället då besättningen släcker lamporna och hoppas att passagerarna ska somna i stället för att beställa drinkar och klaga på temperaturen.

3. Uppgradera

Det är mycket lättare att ha sex om man har gott om plats. Business- eller förstaklass har betydligt bättre utrymme än ekonomiklass. Dessutom är toaletterna större på vissa plan vilket underlättar om man vill ha sex där inne.

 LÄS MER: Så tycker piloten om 10 000-metersklubben

4. Välj plats

Flygplanstoaletter är notoriskt trånga, men det är inte enda stället att ha sex på om man vill vara med i klubben. Vissa nattflygningar är långt från fullsatta och då går det kanske att sträcka ut sig på sätena. Om man låtsas sova och inte kör en holmgång utan är mer diskret, så är det ett utmärkt tillfälle. Men undvik att störa de andra passagerarna. Besättningen kommer inte att lägga sig i om du inte tvingar den. Det må vara pinsamt att bli upptäckt men det är ganska pinsamt att upptäcka också.

LÄS MER: Kändisarna som är med i 10 000-metersklubben 

5. Timing

Om det nu är toaletterna som är alternativet, spring då inte fnittrande tillsammans mot dem. Gå en i taget och vänta kanske fyra, fem minuter emellan. Och kom överens om vilken av toaletterna ni ska använda. Att stå och diskret knacka på fel toalettdörr samtidigt som man viskar “släpp in mig” är ett säkert sätt att få avsluta flygningen i handklovar.

6. Ha sex för öppen ridå

Alla magiker vet att det gäller att leda uppmärksamheten åt ett annat håll när man utför ett trick. Den tekniken går att använda när man söker medlemskap i 10 000 meters-klubben också. En kille vi namn Jimmy Tarto har gjort en hysteriskt rolig Youtube-video om hur man kan göra.

7. Var diskret efteråt

Precis som man inte pratar om Fight Club, så pratar man inte om 10 000-metersklubben heller. Vänta med att ”high fivea” varandra tills ni kommer hem och dra inte upp ert medlemskap på nästa familjefest. För ärligt talat så räcker det att NI vet vad ni har åstadkommit.

Av: Krister Berntsson 

LÄS MER: Expiloten: Bästa botet mot flygrädsla är – sex