Flygpersonalen berättar inte allt för oss...
1 av 2: Flygpersonalen berättar inte allt för oss... Foto: Colourbox
"Mirakelflygningar", när fler behöver rullstol för att komma på flyget än som behöver de för att komma av.
2 av 2: "Mirakelflygningar", när fler behöver rullstol för att komma på flyget än som behöver de för att komma av. Foto: Eliot Press

Döda kroppar i lasten & snusk i kaffekoppen

Döda kroppar i lasten, hemliga lås på toaletten och tröstande bagagehanterare. Nu avslöjar piloter, flygvärdinnor och markpersonal flygbranschens hemligheter.

Du vet säkert att piloterna på en flygning inte serveras samma typ av mat, för att undvika att båda drabbas av matförgiftning. Men visste du att ett plan kan sakna flera delar och ändå tillåtas flyga? Det är något av vad flygpersonal nyligen avslöjat på nätet.

Det var när en användare på webbsajten Reddit frågade folk som arbetat inom flyget om deras heligheter som svaren strömmade in. Några avslöjanden var kanske lite mer triviala än andra, såsom att man bör undvika kaffet eftersom kannorna aldrig diskas och att flygbiljetter är billigast på tisdag eftermiddag.

LÄS OCKSÅ: 8 saker du absolut inte ska äta innan du flyger 

Döda kroppar ombord

Ett mer oroväckande svar kom från en person som skrev: ”Det finns en lång lista på saker som kan saknas på flygplanet och trots det vara tillåtet att flyga”.

En användare avslöjade också att: "Det finns en liten spärr gömd inuti skylten på toalettdörren som man kan öppna dörren med även om den är låst. Tittut!”

Läsarna får också lära sig om ”mirakelflygningar” som en användare kallar de: ”Folk fejkar att de behöver rullstol för att få prioriterad boarding. Tio rullstolar rullas ombord men bara en person behöver en för att ta sig av. Vi kallar dem mirakelflygningar.”

En lite mer makaber inblick gav användaren som skrev: ”Nästan varje kommersiell flygning... har en död kropp ombord. Möjligen två om du flyger med ett stort flygplan”.

"Katter bryr sig inte"

Ett av de mest kommenterade svaren handlade om vad som händer med djur: ”Om du har checkat in din hund är risken stor att den är livrädd redan innan den kommer på flyget. Vem vet hur rädd den egentligen är under flygningen. Bagagehanterarna försöker ofta lugna ett skrämt djur men det enda vi egentligen kan göra är att prata med det, så det hjälper om du skriver ditt djurs namn på buren.”

Användaren tillägger också: ”Jag har aldrig sett en katt vara rädd i lastutrymmet, katter bryr sig inte ett ****.”

En annan gammal sanning som inte bara gäller inom flyget - men som förmodligen tar dig långt hos flygvärdinnorna – var svaret från användaren som skrev: "Om du är trevlig mot människor, kommer de vara trevliga tillbaka."

LÄS OCKSÅ: Flygvärdinnor avslöjar: Det här gör oss galna 

Källa: telegraph.co.uk

http://www.telegraph.co.uk/travel/travelnews/12093386/Airline-staff-reveal-industrys-biggest-secrets.html

Aktuellt just nu