De tio knäppaste fallen med reseförsäkringar

En brinnande brud som slängs i havet av brudgummen, en fallskärmshoppare som förstör ett tält och en nergrävd videokamera. Här är de knäppaste fallen där folk försökt utnyttja sin reseförsäkring.

En pensionär som tappade sina löständer över relingen på en kryssning begärde ersättning för "förlorat bagage" (avslag).

 

Två barn på semester i Wales grävde ner videokameran i strandsanden så den inte skulle bli stulen medan familjen badade. Tyvärr glömde de bort var de grävt ned den. Ersättning beviljad.

 

Slickande kor förstörde lacken på vår bil hävdade två brittiska semesterfirare (avslag).

 

En ung engelsman promenerade i en amerikansk stad när en grupp unga bikiniklädda flickor fick honom att gå rakt in i en busskur och bryta näsan. Försäkringen täckte sjukhusvistelsen.

 

Ett par på semester i Malaysia fann sitt bagage stulet och hela packningen spridd i en näraliggande regnskog. Bovarna? Lokala apor. Ersättning beviljad.

 

När en kokosnöt föll i huvudet på en semesterfirare på Sri Lanka betalade resförsäkringen sjukhusvården.

 

En campande familj begärde ersättning då en fallskärmshoppare landat på och förstört deras tält (avslag).

 

Hjortar blir aggressiva av den gula färgen på det skattekvitto britter måste fästa på bilen. Det var kvittots fel att en hjort skallade min bilruta hävdade en semesterfirare (avslag).

 

En skidentusiast krävde att få sina nya skidor betalda då det saknades snö på den ort i Alperna hon besökte (avslag).

 

Drömbröllopet på en karibisk ö spårade då elden på grillen tog fatt i brudens klänning och brudgummen därpå kastade henne i havet. Ersättning för brudklänningen bifalldes.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Dröm dig bort med Allt om Resor! Se erbjudande