<p>Här matar de krokodiler med köttstycken från den lilla flotten.</p>
1 av 4: <p>Här matar de krokodiler med köttstycken från den lilla flotten.</p> Foto: Jon Nok/Bulls
Skrämmande bilder visar vansinnet - men nu stängs attraktionen ner.
2 av 4: Skrämmande bilder visar vansinnet - men nu stängs attraktionen ner. Foto: Jon Nok/Bulls
<p>Och det är inte bara flotten som förbjöds. <br></p>
3 av 4: <p>Och det är inte bara flotten som förbjöds. <br></p> Foto: Jon Nok/Bulls
Hela farmen har fått tillfälligt näringsförbud.
4 av 4: Hela farmen har fått tillfälligt näringsförbud. Foto: Jon Nok/Bulls

De leker med döden i livsfarliga attraktionen

Mata krokodiler från en flotte. En flotte som är byggd av plastdunkar. En liten provisorisk grind finns för att höja säkerheten. Attraktionen som har visat sig vara populär bland kinesiska turister i Thailand stängs ner.

Det var efter att en man fotograferat spektaklet och lagt upp bilden på Twitter som kaoset utbröt. Det tog inte lång tid innan polis, soldater och tjänstemän från regeringen befann sig på platsen. De stängde genast ner attraktionen och nu ska den förbli stängd under 90 dagar. Under den tiden ska säkerhetskontroller genomföras. Och det är inte bara flotten som förbjöds. Hela farmen har fått tillfälligt näringsförbud. Turistattraktionen erbjöds av Elephant Kingdom i Chonburi, Thailand. De föder upp krokodiler och visar stolt upp krokodilerna för sina besökare.

 

LÄS MER: Söta djuren får tänderna utdragna – för att roa turister

Krokodilerna matas med kött

Turisterna som befann sig ute på den lilla flotten matade krokodilerna från spön. De hade stuckit köttstycken genom spöna och höll dem ovanför bestarna. Krokodilerna tog sats och kastade sig upp ur vattnet för att få tag på maten. Det var inte många meter mellan turisterna och krokodilernas käftar. Mannen som uppmärksammade attraktionen blev väldigt rörd av det han såg.

– Jag har kört taxi i över 20 år men aldrig sett någonting liknande, sa Jon Nok till news.

Han berättade också att vissa av turisterna såg rädda ut medan andra endast verkade tycka det var häftigt.

Kinesiska turister skapade efterfrågan

Enligt ägaren av farmen är det inte någon större fara. Han säger att det är de kinesiska turisterna som själva skapat attraktionerna efter att ha haft en önskan om att mata krokodilerna. Han ser inte faran med det.

– Turisterna är alltid nöjda. Vi tar max 15 personer på båten och den klarar av att ta många fler. Vi tittar till allting väldigt noga sa Uthen Youngprapakorn, ägaren av turistattraktionen, till news.

Huruvida attraktionen kommer att öppna igen återstår att se.

 

Källa: news.com.au


MISSA INTE:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Dröm dig bort med Allt om Resor! Se erbjudande