ANNONS
X
EXPRESSEN.SE

Charlotte Perrellis 12 pärlor i Alicante

SPANIEN. Det har hunnit gå nio år sedan Charlotte Perrelli köpte sin lägenhet i Alicante i Spanien. Hit åker familjen flera gånger varje år och Charlotte har hittat sina pärlor i området.

Charlotte Perrelli hemma vid poolen i Alicante.

Foto: Charlotte Perrelli

1 av 12

1. El Meson de la Costa

Charlotte Perrelli är en av våra absolut mest uppbokade artister och vid sidan av karriären pusslar hon med att vara mamma till sönerna Angelo, Alessio och Adrian.

Ett litet vattenhål där hon får tid att hämta andan har hon i Alicante, på den spanska kustremsan Costa Blanca.

Under sommaren har Charlotte turnérat runtom i Sverige med Diggiloo men midsommar firade familjen nere i sin 200 kvadratmeter stora lägenhet i det soliga svenskparadiset.

Från början var det Charlottes manager Staffan Jordansson som övertalade henne att följa med och titta och även om sångerskan inte hade haft en tanke på att köpa lägenhet i Spanien föll hon pladask för området.

– Det är jättecharmigt här nere och bara fyra timmars flygresa från Stockholm. Vi trivs väldigt bra i vår lägenhet men har funderat på att bygga hus i Cabo Roig som är ett jättefint, lite mer, exklusivt område, säger hon.

I Spanien står sol, bad och avkoppling på schemat, men även umgänge med familjen då maken Anders pappa bor i Torrevieja.

Familjen varvar lata dagar på de härliga stränderna med olika utflykter. Här finns tivoli, vattenland, gokartbanor och lite shopping.

Charlotte föredrar dock att köra de fem timmarna upp till Marbella för att shoppa ordentligt. Gärna med övernattning och en trevlig middag kvällen innan för att ladda shoppingbatterierna ordentligt.


Namn: Charlotte Perrelli.

Ålder: 40 år.

Familj: Blivande maken Andres (de gifter sig i slutet av augusti) och gemensamma sonen Adrian samt sönerna Angelo och Alessio från ett tidigare äktenskap.

Bor: I villa i Djursholm och lägenhet i Alicante.

Gör: Artist, bloggare och affärskvinna.

Aktuell: Aktuell i Melodifestivalen 2017 med "Mitt liv".


Text: Anna Hegestrand


1. El Meson de la Costa

El Meson de la Costa är en gourmetrestaurang som ligger i Torrevieja. Man skulle kunna säga att det är en schyst restaurang men med känsla av trattoria över sig.

Det hänger stora köttbitar i taket och allt ligger framme. Enormt bra mat och vita dukar, väldigt tjusigt.

Jag tycker det här är en av de bästa restaurangerna i stan. Jag äter ju inte kött så jag väljer alltid fiskrätterna. Man kan få en grillplatta till bordet där du kan steka dina egna fiskar och grönsaker. De stora räkorna är jättegoda.

Här firade vi min 39-årsdag och då var min kollega och vän Magnus Carlsson med och hans make Mats. Vi brukar även gå hit med min man Anders pappa som bor i Torrevieja.

Adress: Calle Ramón y Cajal, 27, 03182 Torrevieja

www.elmesondelacosta.com

1 av 12
Annons

ELISABETH MONTGOMERY