Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Cabincrew - Resor Resetips Reseguider Tips om din

Antikroppar – check. Nytt kontrakt som reseledare påskrivet – check.

Carpe Diem och Escape Travel som jag jobbat för som reseledare, har regelbundet skrivit mejl och nyhetsbrev sedan mina resor till Zanzibar, Kenya och Sydafrika blev inställda förra året. Det har varit skönt att ha kontakten och samtidigt har jag inte kommit ifrån hur sorgligt det är att inte kunna resa. Den stora frågan NÄR? har dominerat tankarna, liksom att ordet OM legat som en våt filt över hoppfullheten. Tänk om det handlar om flera år från nu, tills jag står på Kastrup igen med min reseledarjacka och pärm. Men häromdagen fick jag ett förnyat kontrakt och 5 resor i pipen, visserligen är det kortare resor än vanligt, 4 x Österlen och en Bornholmsresa, men ack vad det värmde. Det är ju resenärerna och mötena jag uppskattar så väldigt mycket, även om såklart ett safari inte sitter helt fel.

Så nu tycker jag det finns ljus i tunneln för första gången på flera veckor.
Visst är jag påverkad fortfarande genom att luften inte räcker, och visst är tröttheten påtagligt irriterande. Men jag fick svar att jag har antikroppar, och tack vare min transparens i sociala medier har jag fått så många berättelser och erfarenheter så jag har accepterat att det kan ta längre tid innan det släpper.
Därför satte jag mig och började greja lite med Photoshop för att göra nån form av amatörmässig reklambild av mitt företag.
Jag hade glömt jättemycket, men tappade tålamodet och bestämde mig för att det fick vara ok.

”Att hålla föredrag live är såklart det allra bästa, men tills det är möjligt igen så tillhandahåller jag digitala varianter antingen via Teams, eller att jag spelar in en skräddarsydd film som ditt företagsevent får exklusiv tillgång till. Läs mer om föredraget ”Ett Vinnande Bemötande” på hemsidan.
Som livsstils- och hälsocoach tar jag också uppdrag med workshops för din arbetsgrupp (upp till 10 personer) som jag kombinerar med pilatesövningar du lätt kan göra hemma sen, för att stärka slitna ryggar och bli inifrån-stark.
Jag har med mig mattor och utrustning och kommer till din arbetsplats 5 x 1,5 timme ( 45 min workshop då vi pratar om inre och yttre välbefinnande, följt av 45 min coreträning). Önskar någon privat coachning finns möjlighet till det också!
Jag samarbetar även med en HR-konsult, naprapat, massör och KBT-terapeut, och flera träningsanläggningar runt Helsingborg och nordvästra Skåne.
Vill ni hellre ha företagseventet på annan plats har jag tillgång till en konferensgård på Söderåsen där vi skräddarsyr event för just era önskemål
Kontakta mig för prisförslag och ideér!”

Känner ni nån som önskar hålla ett event så hör gärna av er!
Må väl!