Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Cabincrew - Resor Resetips Reseguider Tips om din

Jag var gäst i Stylist-poden hos Ingrid Xanazzi

https://open.spotify.com/episode/0q8Ck4GrrruKhyPBfvq0U0?si=gagCVymJROaLyj_VsUI_8g&fbclid=IwAR17DYQGsfpFsNEh3FO2gHThfa9r6pwuzcMb2mJogyahqixi4wrmyGQbjmc

Ni som följt mig länge vet att mina kunskaper inom ämnet ”mode” är näst intill obefintligt.
Det fanns en tid när jag var ung, när jag hade full koll och till och med jobbade i en modebutik ett tag.
Jag gick också mannekäng och tyckte det var roligt att sätta ihop färger.

Här var jag jätte-ung. Lite för ung för att se ut sådär kan jag tycka nu (Och nej, ”Nobody puts Baby in the corner” hade inte kommit ännu):

Något äldre, som frisyrmodell:

Och den här gamla godingen som jag säkert publicerat ett tiotal gånger tidigare, bara för att jag tycker det var så läckra kläder på den bilden. Och jag hade ännu inga skrattrynkor:

Sen vet jag inte när intresset för mode försvann, kanske var det kanske så enkelt att jag började flyga och alltid jobbade i uniform?
I väskan som följde med på övernattningar var kläderna valda av andra kriterier än ”moderiktiga”, det handlade mer om ”praktiskt, inte skrynkla, inte ta för stor plats, hålla värmen (eller svalka)”.
Vit bomulls-skjorta?
Nope.
Hemma blev det jeans / t-tröja, eller träningskläder. Att alltid gå i proper uniform och make-up gjorde att fritiden skulle bli tvärtom, för att verkligen känna sig ledig.
Tråkigt, ja. Men skönt.

För några månader sen blev jag tillfrågad att göra ett reklamjobb för Väla köpcentrum, och stylist Ingrid Xanazzi valde ut outfits som skulle passa min stil.
ALLT hon hade valt var fint, och aha-upplevelserna staplades på varandra. Ordet WOW kom över mina läppar så många gånger att jag till slut undrade om jag hade fler ord i min vokabulär.

Ingrid hörde sen av sig och undrade om jag ville komma som gäst till hennes pod, och det sa jag såklart JAAA till.
Vi pratar flyg, uniformer, skor och såklart lite pilates.
Lyssna gärna!!

Vill du ha hjälp av hennes specialistkunskap kan jag rekommendera henne av hela mitt hjärta: http://www.xanazzi.com