Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Cabincrew - Resor Resetips Reseguider Tips om din

Fler fynd jag gjort på mina resor

Ibland saknar jag det där med att shoppa.
Det finns 1000 skäl att INTE handla på sig saker en egentligen inte behöver, men ändå är det nåt speciellt med att hitta prylar till hemmet, på resor. Det blir som permanenta souvenirer på ett annat sätt än det vi köpt på IKEA.

Inte för att jag använder tax-free-påsar till inredning, men det är kul att hitta den i plastpåseförvaringen. Den måste ha legat där länge, jag kan inte ens komma ihåg att jag varit inne i hallen på markstoppet där.

Den här lilla duschmattan har jag släpat hem från Bangkok. Håller fortfarande utmärkt.

Hong Kong. Hade dem i handbagaget.

Köpt i Chicago. Passar bra även i ett svenskt 100-årigt gammalt torp. Och tapeterna köpte jag i Shanghai. Räckte precis som tur var. Vi blev visserligen ovänner när vi skulle sätta upp dem eftersom vi hade olika idéer om hur det skulle göras. Men efter två dagars jobb i tystnad och ett löfte till varandra att ALDRIG mer tapetsera något ihop var de på plats.
(Vi tapetserade förra året igen, och det gick mycket bättre. Vi har mognat nu tror jag;)

Tyget till överkastet som jag sen sydde ihop med ett foder, köpte jag i Peking. Det var tungt och otympligt att få hem. Men det gick, som synes.

Överkast köpt i Seattle.

Kuddfodral från Sydafrika.