Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Yes! Det gick vägen!

Jag hade övat och övat.
Till och med lite mer än vad som krävdes för att få göra provet.
Utöver de 3 övningsklienter som var ”försökskaniner” tog jag mig an några ytterligare som fick ett specialpris, i slutet av utbildningen, för att få chans att träna mer professionellt.

Ändå hade jag fjärilar i magen.
Det är en sak att träna, att ha böcker och mentorer omkring sig, och att få göra fel och börja om. Det är en helt annan att bli bedömd medan jag utför en 15 minuters coachning på kursledaren, en coachning som måste följa ett specifikt mönster och ingenting får missas.
Den ombonade miljön på http://coachcompanion.se gjorde det trots allt lite mer avspänt, och lille maskotnallen var ett fint stöd i väntan på besked medan kursledarna pratade ihop sig.

Jag blev inkallad en stund senare och de såg glada ut.
Då gjorde jag det också.
Det hade gått vägen!
Kursledaren lämnade motivationerna till vad som gjort att vi klarade proven, och så fick vi vårt diplom med påföljande tacktal och bubbel i glasen.

Jag är redo att börja ta mig an klienter på riktigt.
Imorgon har jag min första, och även om jag fortfarande känner mig som en nybörjare på många sätt vet jag att jag är rustad genom alla de verktyg jag fått lära mig.
Sättet att fråga och vara nyfiken gör att klienten hittar svaren inom sig och hör sig själv leverera lösningar som tidigare legat dolda.
Det är coolt.

Är du intresserad av att prova så ta kontakt med mig via kontaktformuläret på min hemsida http://www.anettejernstrom.se/kontakt så kan vi prata om vad du har för förväntningar och om jag är rätt person att coacha dig. Vill du komma vidare i ditt liv? Känner du att du tappat bort dig själv? Vill du ändra livsstil? Börja ny karriär? Eller bara ha en samtalspartner som hjälper dig föra samtalet och tankarna framåt istället för att älta?

Under alla år som flygvärdinna har jag utvecklat lyssnandet.
Lyssnat på passagerarna, vad de säger och vad de inte säger.
Som coach gör jag på samma sätt, jag lyssnar in vad klienten säger men också vad den inte säger, för att kunna ställa kraftfulla frågor som innebär en förändring och framåtskridning.

Hoppas jag får tillfälle att öva mycket mer, eftersom det är erfarenheten som ger de bästa lärdomarna som i allting annat;)