Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Cabincrew - Resor Resetips Reseguider Tips om din

Hindrar din flygrädsla dig i vardagen?

Min gode vän och kollega sen många år, Peter Linnert, startade förra året en verksamhet där han hjälper människor med flygrädsla.
Ett steg på vägen på en endagskurs, oftast med få deltagare per kurstillfälle så att det ska kännas familjärt och tryggt och mycket tid att få prata om sina upplevelser.

På fredag den 24/8 går nästa kurs av stapeln, jag vet inte om det finns plats då men är du intresserad så hör av dig till honom!
Jag ska få sitta med och studera hur han gör, och återkommer med mina reflektioner kring den i helgen.

Ibland är det nödvändigt att flyga, kanske jobbet kräver det eller har man kanske familj långt bort som vill ha besök.
När rädslan tar över är kreativiteten stor att undvika det som känns skrämmande, men kanske kan det vara hjärnspöken som parkerat sig i vägen eller att farhågorna helt enkelt inte är befogade.

Jag led själv av tandläkarskräck i många år och det tog mig många år av lidande innan jag fick KBT. Det var förlösande att kunna gå till tandläkaren efter det utan att ha illamåendekänslor dagarna innan…

Läs vad han skriver: