Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Cabincrew - Resor Resetips Reseguider Tips om din

Ingen läser ändå blogg idag, därför skriver jag detta

Och jag vill för säkerhets skull varna känsliga läsare, det här inlägget kan väcka anstöt, så läs nåt annat om du känner dig känslig.

Så här var det:
Min granne undrade om jag ville gå med ut på powerwalk på stranden, och på fråga A svarade jag Ja. Det blev en promenad med lite nya inslag kan man säga. Efter våra tre kilometer i rask takt bestämde vi oss för att sätta oss på bryggan en stund, och att det var på bryggan till nakenstranden gick upp för oss först när vi såg en naken man komma gående mot trappan där vi satt.

– Vi är visst på nakenstranden, ska vi går? sa grannen.

Vi gick.
Mötte den jämnt brunbrände vältränade och nakne mannen och jag stirrade ner i betongbryggan och lyfte den inte förrän vi passerat varandra och jag sa inte ens hej, för jag vet inte hur man gör det naturligt när kan möter en främmande naken man.

I bilen sa grannen: ”han hade en rätt stor, hade han inte?”.
Jo, sa jag.
”Han var ju helt rakad överallt, såg du det? undrade hon.
Jo, sa jag.
”Han såg lite ut som ett ollon hela han” sa hon och jag skrattade åt bilden jag fick i huvudet av honom i en blå badmössa som varit kronan på det verket liksom.

Det krävs inte alls mycket för att förgylla två medelålders kvinnors morgon en tidig morgon på stranden.
Se själv.