Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Cabincrew - Resor Resetips Reseguider Tips om din

En ensam söndagsmorgon

Var uppe först av alla i morse.

Enda lediga dagen den här veckan kunde man inte ligga och dra sig och pilla navel, det var tvättkorg och logistik på dagens schema.

(Tony har jobbat som en gnu han också, kanske jag ska upplysa vän av ordning. Han var igång till 22 i fredags kväll och steg upp igen 03 för att hinna med. Så är det alltid innan semestern, allt måste avslutas eller förberedas för dem som jobbar).

Problemet är att alla inte har samma arbetsmoral på alla arbetsplatser överallt. Det finns alltid några på varje ställe som alltid bara och endast sätter sig själv i främsta rummet och som inte har den minsta empati eller medkänsla. Jag kan såklart inte utveckla detta, inte ens gå in på om det handlar om Tonys eller mitt jobb, men själv är jag åtminstone glad över att jag har uppfostrats till en  hög arbetsmoral och pliktkänsla. Det finns så många som har ordet ”lust” som högsta ledstjärna, och det finns få saker som irriterar mig mer än när folk inte gitter…

Nog om det. De är ändå sällan vinnare i slutändan, och jag vet det innerst inne. Det längsta strå´t drar inte den late och bekväme, mer än tillfälligt. Alltid en tröst.

Nu är ToDo-listan fulltecknad och mycket har under dagen blivit överstruket, och en del har jag skrivit ner för att delegera medan jag är iväg och jobbar.

Tog en liten paus framför TV´n och tittade på ”Bachelorette”. Jaha, Jernström tittade på såpa för ovanlighets skull. Och självklart har jag åsikter om detta jag måste dela med mig av.

Är det inte lite konstigt för den valde killen att nu sitta med henne i soffan och kolla in programmet där hon kysser grabbarna omväxlande och berättar om starka känslor? Han måste vara en känslodöd person om han inte reagerar på att se sin tjej gulla med andra.

Hade Tony försatt sig i en situation som innebar tungkyss med nån annan forutom mig hade han snart fått erfara pungspark från lilla frugan. Inom vissa områden tror jag inte på diplomatiska diskussioner och fredliga samtal;)

Tror dock inte jag har anledning att oroa mig om jag känner honom rätt. (Det gör jag).

Varför skulle han eller jag vilja äta korv ute när vi äter oxfilé hemma?