Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Cabincrew - Resor Resetips Reseguider Tips om din

Utkallad

Två sista dagarna på min standby, och ser att det just ramlat in flightnummer på min data-sida.


Landar sent ikväll, och imorgon flyger jag 7 sträckor.


Summering : har blivit utkallad samtliga standby-dagar de tre veckor jag haft denna typ av tjänstgöring och nästan uteslutande långa endagsturer. Har flugit maximalt vad som är tillåtet och känner mig totalt slutkörd.


De här två kommande arbetsdagarna innehåller troligen en kamp mot snöovädret, försenade flyg, försenat bagage och anslutningsflygsfrågor, och jag känner mig mindre positiv än på länge. Även jag som älskar mitt arbete känner mig nerslagen och sliten av de tuffa arbetstiderna, jag orkar inte ge det lilla extra. Jag gör det som förväntas just nu, jag ler med läpparna, men ögonen orkar inte. Kroppen är trött, och jag längtar efter min semester.


Borde inte skriva det, hjärnan registrerar och det blir inte bättre av det. Samtidigt känns det skönt att få lättat hjärtat, och se svart på vitt, att nu är de här veckornas slit snart över. Jag skriver det igen. Två dagar till.


Kom igen Anette. Två dagar. Det är ingenting. Du gillar det här, alltså fixar det sig. Kom igen nu.