Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Cabincrew - Resor Resetips Reseguider Tips om din

Vaknade skrattande

Det är så kul med fest.


Man upplever det tre gånger: innan-under tiden-och efter. Som idag.


Något hesa (eller jag mest, Tony körde och drack Ramlösa hela kvällen) har vi fortsatt skratta när vi upprepar saker ur talen, analyserat psykologin hos människor på fest och gjort djupanalyser (nåja…) av skillnaden mellan 30-40-och nu 50-årsfester.


När vi fyllde 40 skulle vi ha fest och ringde runt till olika festarrangörer, och en sa :


-”Va sa du? 40? Nä, jag tar inte 40-års-fester!”


-???


-”30 är ok, då har folk småbarn och ska upp tidigt dan efter, de slutar tidigt och är rätt stillsamma. Folk börjar gäspa vid 22-tiden.


50-årsfesten är kul och städade, mogna självsäkra gäster som bjuder på sig själv och knappt dricker nånting, jag gillar 50-årsfester.


40-åringarna däremot har just lämnat småbarnsåren, de super och bytar partner och festar till långt utåt morgonkvisten när de ändå har barnvakt och spyr överallt. Nä, jag tar inte 40-årsfester!”


Jag och Tony försökte oss på en protest, vi trodde inte honom. Det gör jag fortfarande inte, han måste ha haft en dålig upplevelse, och vi var visst städade på vår lilla tillställning vi sen hade.


50-årsfesten igår var riktigt, riktigt kul, det var verkligen som han festarrangören sa, städat och många som bjöd på sig själv utan att vara orolig över vad andra månde tänka. Jag noterade också att det faktiskt inte var taget mycket ur flaskorna från groggbordet. Vattenbringaren fick däremot fyllas på flera gånger.


Det är höga medelålderspoäng på det! Och ändå var det ingen på hela kvällen som pratade pensionspoäng…:) Det här måste vara den bästa tiden.