Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sömnlös i Seattle

Hemma igen, skönt! Har varit vaken sen 15.00 igår eftermiddag svensk tid, dvs drygt ett dygn. Man blir helt skruvad med 9 timmars tidsskillnad!


När vi just landat fick vi veta att det just varit skottlossning downtown Seattle, en man som hatade judar hade skjutit 5 personer varav en hade dött. Stort pådrag, och det kändes bra att åka till det lite lugnare Bellevue-området där vårt hotell ligger, utanför stan.


Besättningen som kom in dagen innan oss hade lagt en lapp till oss i receptionen att de hade fixat grillat vid poolområdet, och ett par av oss gick ner och sa hej. Däremot fanns det inte på världskartan att spendera flera timmar där, efter en sån arbetsdag, och klockan var för oss 4 på morgonen. Så vi tackade artigt men fick säga godnatt. Min kollega sa också att frestelsen skulle bli för stor, hon hade slutat röka för två veckor sen, och att sitta där med en öl, grillat och trevligt sällskap skulle hon inte klara karaktärsmässigt utan cigaretter.


Hon och jag har förresten flugit ihop förr, men vi kom inte ihåg vad, bara att vi hade skrattat mycket, så det fortsatte vi med! Vi gjorde också planer för dagen efter, vår lediga dag, som innefattade en del shopping och ärenden som byta skor, laga iPod inköpt i Chicago, sånt som man normalt gör hemma i stan en lördagförmiddag om man jobbar där man bor.


Så när lampan och TV´n var släckt och jag just lyckats somna, vilket tar en stund när man är övertrött, så hörde jag ett märkligt brummande ljud. Det tog också ett tag att komma tillbaka till verkligheten, men jo, visst var det brandlarmet…


Upp igen, på med kläderna, ner i receptionen, invänta brandmännens ok, upp igen, av med kläderna, på med nattlinnet och: klarvaken! Jag har visserligen insomningstabletter, det är tydligen farligare att inte sova än att ta såna nån gång emellanåt, men det retade mig! Efter 4 timmar vaknade jag igen, och låg vaken i tre timmar då mitt i natten, men hemma var det ju lunchdags, så det var ju inte konstigt man var hungrig!


Just nu vet jag inte om jag är trött, hungrig, törstig eller medvetslös. Jag tror inte att alternativ 4 är aktuellt, men jag får väl kontroll-läsa bloggen lite senare för att se om jag har skrivit eller ska skriva *L*.