Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Cabincrew - Resor Resetips Reseguider Tips om din

På hästryggen igen

Det var alldeles otroligt kul att rida idag. Jag saknar min egen häst, men som tur är har jag kompisar som lånar ut sina. Har bara så dåligt självförtroende vad gäller min ridning. Trots att hon som sålde min häst till mig bara sett mig rida en enda gång, så har hon under året vi tvistat sagt och skrivit så många gånger att jag är en ”dålig” ryttare, ”usel” ryttare och ”livrädd” ryttare. Inget av det stämmer, det kan mina ridlärare skriva under på, men när man hör något tillräckligt ofta, så börjar man till slut tro att man faktiskt inte kan.


Varför tar man åt sig dåliga saker, men lyssnar inte lika noggrant på det som är bra?


I vilket fall, hästen gjorde exakt det jag bad honom om, han gick i form hela passet, och mina ben var som gelehallon när jag satt av! Min ridtränare var lyrisk, det har nog aldrig gått så bra som idag, och jag har växt 3 centimeter!!!


Det verkar också ha löst sig på mannens jobb, det börjar en kille om två veckor! Det är så skönt med medflyt!


Imorgon flyger jag till Seattle, ett favoritstopp. Vi bor utanför stan, men har istället tillgång till bilar, så vi brukar köra i smågrupper och shoppa eller fika. Det ligger ett par ”supermall” och ”outlet” i närheten, och när amerikanarna rear, då är det rea på riktigt. Man kanske skulle fynda några bikinis till nästa sommar, eller träningsskor, 70% rabatt är inte ovanligt.


Tack vare mitt jobb, och trots att jag shoppar en del (man måste leva upp till vissa myter) har jag inga höga kläd-konto-kostnader. Både Kina och USA är billigt på det området. Och så slipper man ta tid till det hemma, när schemat är så fullt ändå!