Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Cabincrew - Resor Resetips Reseguider Tips om din

Ett brudpar på rummet

Hotellet vi bor på i New York är kända för strul, det är alltid nåt som händer, antingen saknas det rum när vi kommer, eller glömmer de väckningen, eller får vi vänta i receptionen på rummen som inte är klara.Och som sagt, vi kommer lika många, samma tid (nästan) varje dag, det finns det ju kontrakt på.


Denna gången hade min kollega plötsligt hört hur dörren öppnades, och in steg ett brudpar! Hej och grattis, sa hon, vad gör ni här? Jo, det var ju det rum de fått i receptionen…Strax efter ringde personalen därifrån och bad henne lämna rummet, för det skulle brudparet ha.


Hon satt i receptionen medan hon väntade på ett nytt med sitt baggage, men det drog ut på tiden, så hon bad att få ställa in baggaget i baggagerummet så länge och åkte hem till nån väninna hon kände på Manhattan. När hon kom tillbaka på kvällen fanns hon inte i något register, inget rum fanns, och de förstod inte att hon som inte var incheckad på hotellet kunde ha sitt baggage inlåst i deras baggagerum. Min kollega har nerverna under kontroll, och förklarade igen långsamt, och till slut fick hon ett nytt nyckelkort och kunde gå till sängs.


Jag vet inte om jag hade kunnat hålla mig lika cool, min stubin är visserligen lång, men har begränsningarna framflyttade med så mycket jetlag och så lång arbetsdag. På vägen hem fnissade vi lite åt hela historien och hela turen. Det är mycket som inte gått som det skulle denna gång.