Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bra samarbete med AF

Det var som jag trodde, mannen hade direkt ringt arbetsförmedlingen han har gott samarbete med. Efter att ha drivit företag i många år, som växt sig ganska stort vid det här laget, har företaget och arbetsförmedlingen på orten lärt känna varandra, och det blir win-win.


Helt lätt var det inte att hitta någon i semestertider som vill börja på studs, så arbetsförmedlaren skulle höra av sig igen imorgon. Men med tanke på den höga arbetslöshet som råder på orten sedan flera industrier lagts ner, så borde det inte vara en omöjlig uppgift.


 


Mannen var helt sliten när han kom hem, flera timmar hade gått åt att diskutera med killen-som ju dessutom hade bestämt sig redan, varför ville han diskutera?-tid som kunde ha arbetats på. Kunder ringer hela tiden och vill ha hjälp NU, och blir arga när det inte är praktiskt möjligt. 2 timmars jobb blev idag istället till 2 timmars diskussion till ingen nytta. Han ringde en annan kollega och berättade hur besviken han var.


Han hade dessutom köpt presenter till alla idag för 800:-/styck, innan han visste, men som tur var hade han inte delat ut dem förrän vid arbetsdagens slut. Så det blev en över!