1 av 3: Det ska du tänka på – både inför weekendresan och charterresan
Många reseföretag firar Black Friday. 
2 av 3: Många reseföretag firar Black Friday.  Foto: Shutterstock
Vi guidar dig till några av de bästa erbjudandena vecka 47.
3 av 3: Vi guidar dig till några av de bästa erbjudandena vecka 47. Foto: Shutterstock

Black Friday: Här är resebranschens bästa erbjudanden

BILLIGA RESOR. Nu är Black Friday i gång med minst ett dygn fyllt av extraerbjudanden, inte minst när det gäller resande.

Många av de allra största reseföretagen hänger på – från Ryanair till SAS och Apollo.

Här är fredagens bästa chanser till en extra prisvärd semester eller julupplevelse.

BLACK FRIDAY REA PÅ FLYG

Ryanair

Lågprisflyget firar Black Friday hela veckan med 10 procent lägre pris för att checka in väskor samt nya erbjudanden varje dag. Fram till midnatt i dag (fredag) har Ryaniar upp till 25 procent rabatt på en miljon flygbiljetter under perioden december till april.

Finnair

Flygbolagets Black Friday-kampanj är redan i gång. Mellan 21 och 27 november kan resenärer bland annat köpa flygresor till Bangkok, Peking och Hongkong till extrapris.

SAS

Flygbolaget har extra billiga biljetter fram till Cyber Monday. Till Europa och Scandinavien gäller kampanjen resor under perioden 2 jan till 31 maj. Till USA och Asien gäller kampanjen resor under perioden 8 jan till 10 juni.

Norwegian 

Flygbolaget har upp till 30 procent rabatt på resor i Europa och upp till 15 procent rabatt på långdistansresor. Kampanjen gäller till och med måndag på resor under perioden 3 till 16 december samt 7 januari till 31 mars 2019.

LÄS MER: 9 saker du inte visste om din flygresa

BLACK FRIDAY REA PÅ RESOR

Solresor

Resebyrån kommer att ha flera erbjudanden på vår och vinterresor under Black Friday. Bland annat res två veckor, betala för en vecka samt upp till 70 procent på utvalda resor under november och december.

SJ

På Black Friday kommer tågbolaget ha extrapriser på ett begränsat antal dags- och nattågsbiljetter under perioden 7–31 januari. Biljetterna i andra klass kommer kosta 160 kronor med dagståg och 325 kronor med nattåg och liggvagn. De är inte ombokningsbara och kan kombineras med familjeerbjudanden.
Från och med midnatt, natten till fredag, gäller erbjudandet. Då kommer även kampanjkoder att läggas ut på SJ:s hemsida.

Apollo

Resebyrån firar Black Friday med res två, betala för en-erbjudande på vår- och sensommarresor till utvalda destinationer.

TUI

Resebyrån har kampanjpriser på jul- och vinterresor till och med måndag. De erbjuder upp till 40 procent rabatt på utvalda hotell på Kanarieöarna, Kap Verde, Madeira, Egypten, Mauritius, Thailand, Sri Lanka och Vietnam. Resenärer som bokar resor till Maldiverna får även 5 000 kronor i rabatt per bokning.

På sommarresor har de rabatt på 2 000 kronor på utvalda hotell under samt All inclusive-erbjudanden.

Airtours

Researrangören kommer ha upp till 2 500 kronor i rabatt per person på charter- och cityresor. Erbjudandet gäller utvalda sol- och badcharter samt weekendresor som bokas på fredagen.

Sembo

Resekoncernen firar Black Friday med flera specialerbjudanden. De som köper presentkort för minst 1 000 kronor får 400 kronor att handla själva för. Resenärer som bokar både flyg och hotell via sajten för minst 3 000 kronor får 500 kronor i rabatt. Sembo kommer också ha extrapris på utvalda hotell, som spahotellet The Steam i Västerås som kostar 1 789 kronor för två nätter under kampanjen.

Ving 

Resebyrån kommer inte att ha någon Black Friday-kampanj.

LÄS MER: Världens bästa nyårsstäder

Solresor har rea på resor till La Palma. Foto: SOLRESOR / ALEIX ARNAVAT

BLACK FRIDAY REA PÅ HOTELL

Hotels.com

Hotellbokningssajtens Black Friday-kampanj är redan i gång. Mellan 21 och 27 november har sajten över 10 000 erbjudanden med upp till 75 procents rabatt på utvalda hotell.

First Hotels

Hotellkedjan erbjuder upp till 50 procent rabatt på utvalda hotell som bokas under fyra-dagarskampanjen, mellan Black Friday och Cyber Monday.

Nordic Choice Hotels

Hotellkedjan erbjuder upp till 30 procent rabatt på hotellrum på Comfort Hotel, Quality Hotel och Clarion Hotel under perioden 15 december till 31 mars nästa år. Endast medlemmar kan ta del av fredagserbjudandet. 

 

LÄS MER: 9 dyra misstag när du bokar hotell

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Dröm dig bort med Allt om Resor! Se erbjudande