1 av 3: Kom till Sverige 2013
2 av 3 Foto: Fotolia
3 av 3 Foto: Fotolia

Black Friday: Här är resebranschens bästa erbjudanden

BILLIGA RESOR. Vid midnatt börjar Black Friday – ett dygn fyllt av extraerbjudanden, inte minst när det gäller resande.

Många av de allra största reseföretagen hänger på – från SAS till Apollo.

Här är fredagens 14 bästa chanser till en extra prisvärd semester eller julupplevelse.

BLACK FRIDAY REA PÅ FLYG

SAS

Flygbolaget har laddat upp en en rad fina erbjudande. Som tur-och-retur-resor till olika orter i USA och Asien för 2 999 kronor. Och enkelresor inom Europa för 349. Rean börjar klockan 07.00 på fredagsmorgonen och varar till och med söndag.

Norwegian

Norwegian utlovar vad man kallar "de billigaste flygen till Europas huvudstäder, USA, Singapore och Bangkok" under en period runt fredagen. Går att boka torsdag 23 november klockan 23:00 till lördag 25 november klockan 01:00.

Ryanair

Lågprisflyget uppmärksammar Black Friday hela denna vecka med nya erbjudanden varje dag.

På torsdagen släpptes en halv miljon stolssäten med pris från 10 euro gällande resor mellan december och april. Liksom veckans övriga erbjudande måste bokningen göras samma dag som erbjudandet offentliggörs. På fredagen kommer alltså ett nytt erbjudande från Ryanair.

Hela veckan erbjuder man också 20 procents lägre pris för att checka in väskor.

LÄS MER: 13 dyra misstag när du bokar flygresa

SAS har Black Friday-rea hela helgen. Foto: SAS

BLACK FRIDAY REA PÅ RESOR

Solresor

Inleder rean redan vid midnatt och utlovar olika resor till halva priset, bland annat till La Palma i början av december. Sänkta priser för resa till och fint hotellboende i egyptiska Hurghada finns också. Bland andra prisfynd märks rundresor till Sydafrika med bland annat safari. Erbjudandena gäller till och med söndag.

Apollo 

Erbjuder ”res 2 betala för 1” på utvalda hotell och avresedatum. Går endast att boka på fredagen via apollo.se.

SJ

Erbjuder SJ Prio kunder extra billiga tågresor under perioden 8 till 31 januari. En rabattkod till kunderna skickas ut på fredagen.

Airtours

Firar fredagen med  Black Fridayrabatter på upp till 2500 kronor per person på utvalda weekend- och charterresor under våren. Det kommer att finnas både cityresor och sol- och badcharter. 

Swebus

Håller Black Friday-rea hela fredagen och lovar låga priser på tusentals resor under 24 timmar, bland annat massor av jul och vinterresor. Vanliga rabatter för pensionärer, studenter med flera gäller även vid reapriserna.

Sembo 

Black Fridaykampanj fredag till och med måndag (24–27 november) med stora rabatter på bland annat spa-hotell som Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad och höstens stora spanyhet: The Steam i Västerås. 

Det finns också mycket att spara för er som vill ha en skidsemester i Sälen eller boka en weekend på en dansk kro. 

Sembo satsar också på ett specialerbjudande där alla som köper presentkort över ett visst belopp, också själva får ett presentkort. 

LÄS MER: Årets 12 mest prisvärda resmål 

Solresor har rea på resor till La Palma. Foto: SOLRESOR / ALEIX ARNAVAT

BLACK FRIDAY REA PÅ HOTELL

Hotels.com

Under fredagen håller hotellbokningssajten superrea och utlovar erbjudanden där du kan bo på bra hotell till bara en fjärdedel av normalt pris.

Expedia 

Halva priset på utvalda hotell och 6 000 kronors rabatt på utvalda paketresor (flyg och hotell) från fredag klockan 9.00.

First Hotels

Erbjuder rabatt på hotellrum för perioden 18 december 2017–28 februari 2018 i form av 30 procent rabatt för två nätters boende och 40 procent rabatt för tre. Kan bokas fram till den 27 november kl. 23:59.

Travellink

Årets bäst rabatter utlovas på flyg, hotell och hyrbil till den som bokar via sajten från midnatt i kväll och 24 timmar framöver.

LÄS MER: 10 vanliga misstag när du bokar hotell

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Dröm dig bort med Allt om Resor – hela 52 % rabatt! Beställ här!