"Är på semester. Hoppas att jag vinner på lotto och aldrig kommer tillbaka."
"Jag har rymt för att gå med i en annan cirkus."
"Troligtvis är jag väldigt, väldigt full just nu. Ha en bra arbetsvecka."
Tänk er reaktionerna hof människorna som fått dessa mejlsvar.
1 AV 4
"Är på semester. Hoppas att jag vinner på lotto och aldrig kommer tillbaka."
Foto: Colourbox
2 AV 4
"Jag har rymt för att gå med i en annan cirkus."
Foto: Colourbox
3 AV 4
"Troligtvis är jag väldigt, väldigt full just nu. Ha en bra arbetsvecka."
Foto: Colourbox
4 AV 4
Tänk er reaktionerna hof människorna som fått dessa mejlsvar.
Foto: Colourbox

Bästa autosvaren när folk har tagit semester

Många känner en väldig befrielse när de ställer in sin mejl på autosvar om att de är på semester. Vissa tar det steget längre och lämnar annorlunda och roliga meddelanden. Här är några av de mer knasiga och roligare meddelanden som lämnats av anställda när de går på semester.

Forskning visar att du mår som bäst precis innan du ska gå på semester. Några har låtit lyckoruset spilla över och det märks på deras automeddelanden som de lämnar på mejlen. Komiska meddelanden om att de har semester och inte är på kontoret. Ett tips kan vara att se till att chefen har en bra känsla för humor innan man experimenterar med automeddelanden.

 

1. Jag är för närvarande på en arbetsintervju. Jag kommer att återkomma till dig om jag inte får jobbet.

 

2. Jag är inte på kontoret från ... till ... och jag kommer inte att kolla mejlen. Det är möjligt att ditt mejl kommer att sväljas av ett hav av banala meddelanden och att det försvinner. Om du vill ha ett svar så är det bättre att du skickar mejlet igen den ...

 

3. Är på semester. Hoppas att jag vinner på lotto och aldrig kommer tillbaka.

 

4. Jag är inte på kontoret just nu. Tyvärr så återkommer jag i morgon.

 

5. Jag är för tillfället inte på kontoret. Jag har min mobil med mig men lämnar inte ut numret. Om du kan gissa numret så kommer jag att svara när du ringer.

LÄS MER: Lappen du inte vill hitta på hotellrummet

 

6. Jag är inte på kontoret denna vecka. Jag har tillgång till både telefon och mejl men jag kan försäkra dig om att jag inte kommer att använda något av dem i arbetssyfte.

 

7. Jag kommer inte att vara på kontoret från ... till ... och jag kommer inte att ha tillgång till mejlen. Om det är en nödsituation, ring 112.

 

8. Jag är inte inne på kontoret nu. Om det är någonting viktigt så kan nå mig på Twitter med hashtaggen #DUSTÖRMIGIMINSEMESTER.

 

9. Du får detta automatiska svar eftersom jag inte är inne på kontoret. Om jag hade varit här är chansen stor att du inte hade fått något svar alls.

 

10. Jag är för tillfället inte inne på kontoret. Troligtvis är jag väldigt, väldigt full just nu. Ha en bra arbetsvecka.

 

11. Tack för ditt meddelande. Det har hamnat i mitt kösystem. Du har för närvarande plats 352 i kön och kan förvänta dig ett svar inom 13 veckor.

 

12. Jag har rymt för att gå med i en annan cirkus.

Källa: dailymail.co.uk

 

Missa inte: 

 12 måsten för dig som vill kasta kläderna på semestern
Förläng semestern – här är 6 bästa tipsen
Flyget förvandlades till ett Tinder i himlen