ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

"Ygold ska hävda sig bra"

ANNONS:
Peter Strooper brukar ha slagkraftiga hästar då han gästar Sverige och på tisdagen skickar han upp fyraårige Ygold van Ranum till Jägersro och med Erik Adielsson i sulkyn startar holländaren i V65-4.
Ygold van Ranum har sju segrar och två andraplatser på 13 starter så här långt och Peter Strooper beskriver hästen på följande sätt:
- Han är en ganska bra häst som är rejäl och som har bra styrka. Jag tycker att han borde hävda sig bra även i Sverige, säger Peter.
Det handlar om voltstart i det aktuella loppet, någon Ygold van Ranum inte är speciellt van vid.

Första gången med voltstart

- Det är första gången med voltstart men han är stabil och jag hoppas han ska klara det. Han är även kvick i benen så jag hoppas på en bra start, säger Peter om detta.
Efter tre raka segrar var Ygold van Ranum femma senast, detta i första starten efter fem månader vila.
- Han mötte väldigt bra hästar i Wollwega senast. Han var okej men inte på topp efter ett ganska långt uppehåll. Med det loppet i kroppen borde han vara förbättrad, det känns i alla fall så i jobben. Han går som han brukar med skor fram och barfota bak, säger Peter Strooper avslutningsvis.

Per-Anders Johansson/Travnet.se
Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
TRAV - PROFILERNA OCH SNACKISARNA
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
KRÖNIKÖRER JAG FÖLJER
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: