ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Clive Rose
Foto: Clive Rose

Nadal gör comeback - spelar turnering i Chile

ANNONS:
Läs mer

I förrgår dopinganklagad – i dag meddelar han sin comeback. Rafael Nadal spelar tennis igen i Vina del Mar den 4 februari.

Hans frånvaro från touren har skapat spekulationer, i alla fall enligt belgiska tennisspelaren Christophe Rochus, som gick till angrepp i tidningen La Libre.

– Vad gäller Nadal, rykten är rykten, men hur kan man vara så fantastisk på Roland Garros för att en månad senare inte kunna spela alls? Det är såna saker som låter misstänkt men vi saknar bevis och det smärtar allra mest.

Inte spelat sedan Wimbledon

I dag kom nyheten att spanjoren gör comeback den 4 februari i Vina del Mar, Chile.

Nadal har inte spelat en tävlingsmatch sedan han åkte ut i andra rundan i Wimbledon 28 juni i fjol. Comebacken var planerad till ATP-turneringen i Doha, Qatar, i december. Ett magvirus stoppade honom då och höll honom även borta från spel i Australien Open.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: