ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Avdo Bilkanovic
Foto: Avdo Bilkanovic

Svensk OS-stjärna väntar sitt andra barn

ANNONS:
Tidigare artiklar

STOCKHOLM. Brottaren Ida-Theres Nerell väntar sitt andra barn, men har fortfarande blicken fäst på OS 2016. Frågan är för vilket land hon kommer att tävla. Eftersom Fariborz Besarati på måndagen fick fortsatt förtroende som förbundskapten vägrar Nerell att återvända till landslaget.

Nerell berättar för tidningen Norra Skåne att hon kommer att ta ett mellanår från brottningen – hon väntar sitt andra barn.

– Det är synd att det ska stå en så rolig nyhet samtidigt med detta men så är det, säger Nerell, som ska bli mamma i maj, till tidningen.

Siktar på OS 2016

Hon kommer att fortsätta träna och siktar fortfarande mot OS i Rio de Janeiro 2016.

- Jag tränar varje dag, så hårt det går. Det är ju bra hormonpåslag när man är gravid. Bara man inte blir för grov, men då får jag väl gå upp i viktklass, säger Ida-Theres Nerell.

- Jag kan inte köra ren brottningsträning men jag hade ändå siktat in mig på ett år av uppbyggnadsträning. Det brukar vara så efter mästerskapsår.

Men en återkomst i det svenska landslaget är inte trolig så länge Fariborz Besarati, som petade Nerell inför OS i London i somras, sitter kvar.

- Jag har svårt att se det, för det finns inte något förtroende. Det finns ingenting som säger att inte samma sak skulle kunna hända igen om fyra år. Jag får undersöka andra möjligheter, där byta land är en av dem.

Lämnar landslagsdörren på glänt

På frågan om hon stänger dörren till landslaget helt säger hon dock:

– Det vore dumt. Man kan ju ha sin egen plan och det kan finnas andra sätt att lösa det här.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: