Oddset: 7,75 på en spännande trippel

Publicerad

SPELSERVICE: ODDSET

TORSDAG 14 JANUARI

Johan Meijer ger dig dagens odds, analyser, statistik och tips på Lången, Matchen, Bomben och andra spel.

Vilka ger bäst betalt? Jämför oddsen mellan sju spelbolag - klicka på denna länk (pdf-fil).

BANKEN

169. Djurgården-Karlskrona 1

Odds: 1,27

Djurgården inledde sömnigt mot Örebro och trots att man avslutade starkt kom man aldrig i fatt målmässigt. Enklare motstånd väntar i kväll och då blir det tre poäng.

 

SKRÄLLEN

196. St. Louis-Carolina 2

Odds: 3,70

St. Louis åkte på flera tunga skador på lagets senaste bortaturné. Har ett par raka segrar men kan få problem med ett formstarkt Carolina. Nästan fyra gånger på tvåan är ett överodds.

 

AVSLAGET

181. Örebro

Visserligen blev det seger senast men Örebro profiterade på en svag första period av Djurgården och formen är fortfarande tveksam. HV71 fick tillbaka flera spelare senast. Tar poäng trots bortais?

 

TRIPPELN

166. Brynäs-Modo 1

Odds: 1,65

169. Djurgården-Karlskrona 1

Odds: 1,27

196. St. Louis-Carolina 2

Odds: 3,70

Stort spelvärde i Carolina borta mot St. Louis.

Totalt odds: 7,75

 

POWERPLAY

1. Brynäs-Modo 1

2. Djurgården-Karlskrona 1

3. Linköping-Färjestad 1 X

4. Luleå-Skellefteå 1 X 2

5. Växjö-Malmö 1 X

6. Örebro-HV71 1 X 2

7. Almtuna-Björklöven 1 X

8. NY Islanders-NY Rangers 1 X 2

216 rader, spelstopp: 18.59

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida