ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

"Magiskt, kände sig som en rockstjärna"

ANNONS:

Fyra unga idrottsledare var utvalda att få springa med OS-facklan. I helgen var det dags.

– Helt magiskt, man kände sig som en rockstjärna, säger Frida Persson, fotbollsledare som sprang genom Glasgow.

I en tävling som var ett samarbete mellan Expressen och Samsung tävlade unga idrottsledare om att få springa med OS-elden genom Storbritannien. De fyra utvalda ledarna, Frida Persson, basketledaren Joakim Karlsson, friidrottsledaren Jivara Yousef och judoledaren Ida Öberg fick i helgen åka till Skottland tillsammans med Yannick Tregaro, SOK:s ambassadör och teamledare för att springa sina sträckor på 300 meter.

"Hann inte tänka så mycket"

– Mina 300 meter jag sprang kändes snarare som 30, allt gick så fort så jag hann inte tänka så mycket. Det kändes som jag svävade fram med facklan när jag sprang, säger Joakim Karlsson, som sprang genom byn Fort Augustus vid Loch Ness.

Att springa med OS-elden var en stor upplevelse för alla fyra ledarna.

Det känns helt otroligt, overkligt! Det känns som en fantastisk dröm som man när som helst ska vakna upp ur, säger Ida Öberg, som sprang genom byn Invermoriston.

Jivara Yousef sprang genom byn Drumnadrochit och kände sig som "en kung".

– Det var en helt fantastisk känsla att få springa med facklan och mina tankar gick till barnen som jag tränar där hemma, säger han.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: