ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Pontus Lundahl / Scanpix
Foto: Pontus Lundahl / Scanpix

Björgen: "Kowalczyk är lite bättre än mig"

ANNONS:

Marit Björgen har börjat ladda för nästa års VM - och flera tuffa dueller med Justyna Kowalczyk. Norskan vet vad hon måste bli bättre på för att fortsätta matcha sin värsta konkurrent - branta backar.

– Jag är inte dålig, men Kowalczyk är lite bättre än mig. Det är bara att erkänna, säger Marit Björgen till NTB.

VM i Val di Fiemme 2013 är det stora målet nästa säsong för Marit Björgen. Den norska världsstjärnan kommer att lägga vikt på klassisk stil i branta backar när hon tränar inför mästerskapet - allt för att kunna utmana Justyna Kowalczyk ännu bättre.

– Kowalczyk är lite bättre än mig. Det är bara att erkänna. För mig är det viktigt att korrigera tekniskt i bergen om det ska gå bra. Det finns många branta backar på skidstadion i Val di Fiemme och med tanke på vm är det viktigt med tryck i dem, säger Marit Björgen till NTB.

Den sjunde maj har det norska skidlandslaget sin första samling inför den kommande säsongen.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: