Foto: Ross D. Franklin
 Foto: Ross D. Franklin

Zetterberg däckad i feber

Publicerad
Uppdaterad
Henrik Zetterberg missar kvällens uppvisningsmatch mellan Icebreakers och Karlskrona HK.
"Zäta" är däckad i feber.
- Han har 40 graders feber och kan inte spela, säger Rickard Karlsson, marknadsansvarig i Karlkrona, till Blekinge Läns Tidning.
Hockeylaget Icebreakers är på ny turné i Sverige. Laget, som vimlar av meriterade hockeyproffs, spelar uppvisningsmatcher mot olika klubbar för att samla in pengar till behövande och handikappade barn i Västernorrland.

"Kan inte spela"

Men när Icebreakers i kväll ställs mot Karlskrona HK så saknas en av lagets största stjärnor – Henrik Zetterberg, Detroit.
Zetterberg är däckad i feber.
– Han har 40 graders feber och kan inte spela, säger Rickard Karlsson, marknadsansvarig i Karlkrona, till Blekinge Läns Tidning.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter och Instagram.

Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag