Foto: Joel Marklund
 Foto: Joel Marklund

Pär Mårts: "Fasth har spelat färdigt i Karjala"

Publicerad

Tre Kronor fick två spelare skadade mot Tjeckien.

Gabriel Landeskog kan förmodligen spela vidare till nästa match.

För Jesper Fasth är Karjala cup över.

– Jesper har spelat färdigt, tror jag, säger Pär Mårts till TV10.

Jesper Fasth kraschade in i Tjeckiens mål när han bröt in mot kassen.

I fallet därefter landade han på axeln.

Nu har han mer stor sannolikhet gjort sitt i turneringen.

– Jesper har spelat färdigt, tror jag, säger Pär Mårts.

– Han skulle gå in och försöka göra mål, och då kunde han inte riktigt ta emot sig som han skulle.

"Kan spela vidare"

För Gabriel Landeskog ser det bättre ut.

Landeskog började blöda efter att han fick ett skott mot huvudet.

Men Mårts var optimistisk.

– Landeskog tror jag kan spela vidare. Han fick ett jätteskott på örat, de blödde och han fick sy litegrann. Men jag hoppas att han ska kunna spela de två kommande matcherna.

 

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida
ANNONS: