ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Petter Arvidson / Bildbyrån
Foto: Petter Arvidson / Bildbyrån

Modoback ur truppen - HV 71-back ersätter

ANNONS:

STOCKHOLM. Modobacken Jonas Ahnelöv kan inte spela mer under Hockey Games i Malmö.

Modobacken Jonas Ahnelöv sträckte ljumsken i 0–2-förlusten mot Tjeckien i torsdags kväll och har skickats hem från Tre Kronor. I stället plockas HV71:s rutinerade Daniel Fernholm, 30, in till lördagens match mot Ryssland i hemmaturneringen i Malmö.

– Daniel har varit med ganska mycket i det här gänget och kan det här. Det är en storväxt kille som har spelat skapligt i HV, säger förbundskaptenen Pär Mårts.

Tränade kampmoment

Tre Kronor gnuggade kampmoment framför mål på träningen efter den bleka insatsen mot Tjeckien.

– Det var ju det här vi ville se. Vi pratade före träningen om varför vi inte kom dit och det är de svaren som jag vill att vi själva ska lösa.

Linköpings superkedja med Carl Söderberg, Niklas Hjalmarsson och Pär Arlbrandt, får chansen från start mot Ryssland. Luleås Johan Gustafsson vaktar målet.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Läs mer
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: