ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
Foto: Joel Marklund
Foto: Joel Marklund

Edler avstängd - då
är Elias Fälth redo

ANNONS:
Läs mer

Alexander Edler missar resten av VM.

Då lär Elias Fälth få komma in i turneringen igen.

– Det är en dröm som går i uppfyllelse, och jag kommer att vara mer taggad än någon annan, säger Fälth.

Alexander Edler stängs av resterande två VM-matcher för sin knätackling på Kanadas Eric Staal.

– Det betyder mycket. Han är vår förste straffläggare till och med. Han är duktig i spelet både offensivt och defensivt. Det är klart att vi orkar inte gå varje match i 33 minuter på för många backar, säger Pär Mårts.

"Det är en dröm"

Efter Edlers matchstraff gick Sverige på fem backar resten av Kanadamatchen. Men enligt Mårts är det sannolikt att Elias Fälth nu får chansen att komma in. Något som Fälth ser fram emot – även om gärna sett att Edler inte blivit avstängd.

– Det är en dröm som går i uppfyllelse, och jag kommer att vara mer taggad än någon annan. Men vi behöver Alexander Edler, han är en extremt bra hockeyspelare, säger Fälth och fortsätter:

– Jag har ju gått från mycket speltid till inget alls. Det är tufft, man vill ju vara med och bidra. Samtidigt tycker jag att grabbarna gjorde en väldigt bra insats mot Kanada, och jag fick ju ändå vara med och njuta.

Mejla Skriv ut
Rätta text- och faktafel
Anmäl till Pressombudsmannen
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:
ANNONS:

Rapportera textfel

Tack för att du hjälper oss att rätta fel. Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel. Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Felaktigt mejl
Du måste fylla i en kommentar: