Foto: Ronny Johannesson
 Foto: Ronny Johannesson

Timråstjärnan kan ha svår skada i handen

Publicerad

Det befarades att Timrås stjärnforward Niklas Nordgren hade brutit båtbenet i ena handen efter matchen mot AIK.

Men efter att ha träffat en specialist i Göteborg står det klart att skadan inte är så allvarlig.

– Det ska inte vara båtbenet i alla fall, säger Timrås sportchef Kent Norberg till C More.

Det var i matchen mot AIK på Hovet som Timrås poängkung Niklas Nordgren skadade handen.

Redan gipsad

I fredags röntgades han. Och det befarades att skadan var illa. Därför är Nordgren redan gipsad.

– Det kom som en chock när de sa att båtbenet var av och det känns förstås riktigt surt. Båtbenet har jag förstått är ett av de svåraste benen att bryta i handen och det tar tid att läka, säger Nordgren till Dagbladet.

Men efter att ha träffat en specialist i Göteborg kommer lugnande besked.

– De säger att det var bättre än vad man först befarade. Det känns bra. Jag vet inte exakt hur länge han blir borta, men det ska inte vara båtbenet i alla fall, säger Timrås sportchef Kent Norberg till C More.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida
ANNONS: