Anton Strålman - kommer han till Timrå? Foto: Jeff Roberson
Anton Strålman - kommer han till Timrå? Foto: Jeff Roberson

Timrå har ringat in aktuella NHL-spelare

Publicerad

Timrå gör sig redo för att ta emot lockoutade NHL-spelare och har siktat in sig på en rad drömspelare.

– Skulle Timrå höra av sig och det fanns en möjlighet att spela där under lockouten så skulle det i alla fall vara intressant, säger New York Rangers-backen Anton Strålman till Dagbladet.

Timrås sportchef Kent Norberg är aktiv. Om Hockeyligan skulle ändra sitt beslut och släppa in lockoutade NHL-spelare på korttidskontrakt har Norberg en plan över vilka spelare han vill ha in i Timrå.

Detroitstjärnan Henrik Zetterberg har tidigare meddelat att han är intresserad av Timrå om lockouten håller i sig tills efter jul.

Under tiden har Kent Norberg ringat in New York Rangers-backen Anton Strålman, New York Islanders-centern Frans Nielsen och Ottawa-centern Peter Regin.

"Avvaktande läge"

Samtliga spelare har fått sina genombrott i elitserien hos Timrå och är nu etablerade NHL-spelare.

NHL-trion representeras av agenten Gunnar Svensson och han bekräftar kontakten med Timrå.

– ”Nubben” (Kent Norberg) och jag har pratat om vad som händer, något mer är det inte i dagsläget. Just nu är det ett väldigt avvaktande läge där borta, säger Svensson till Dagbladet.

När det gäller de förra Timråspelarna i Edmonton, Anton Lander och Magnus Pääjärvi-Svensson, är de skickade till farmarlaget Oklahoma City och ska spela i AHL.

Tack för att du hjälper oss att rätta fel!

Även om vi alltid försöker skriva så korrekta artiklar som möjligt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din felrapport. Rapportera vad i artikeln som inte stämmer i formuläret nedan. Det kan handla om stavfel, bildfel, syftningsfel eller faktafel.

Var gärna så tydlig som möjligt angående vad felet gäller. Tack för din hjälp!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattsonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning. Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Och om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att mejla till rattelse@expressen.se eller ringa vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida
ANNONS: